Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok. Párt keresek(egyedülállóként, egyedül élek... esetleg egyedülálló Nőt/lányt is akivel akár bármi alakulhat
) akik harmadiknak potens, hiperaktív, többlövetű fiút keresnek...Nem csak 1 éjszakára...hanem akár tartós barátság...sok közös hosszú reggelig tartó élvezkedések...együtt bármit
...dupla punci...spermás cicik, punci, csókok...és sok sok játékosság, mocskosság, vágy, perverzió
Kitolni a határokat

sziasztok van itt olyan valós pár aki fiatal srácot keres magukhoz 3adiknak lehetőleg Zala Vas Somogy Győr Moson Sopron megyéből privibe vagy üzenetbe lehet írni nyugodtan
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Pápa, Ajka és Veszprém környékén. Utazni tudok.
Sziasztok! 183/80 kg, full hetero, sportos, kitartó, kemény, borotvált farkú 40 éves pasi szerda hajnalban illetve délelőtt szívesen találkozna lányokkal, parokkal. Ha gondolod írj
!
!
Sziasztok! 40 éves kemény farkú pasi még belefér a "fiú" kategóriába?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 01. szombat 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 01. szombat 12:48
Törölt felhasználó (4151362)

Fiút keresünk mára a hölgyörömère ,fogadnitudunk leveleketprivátba.
Fiatal, igenyes 19/6-os méretű pasit ma estére valaki?
Lányok, Párok?
Utazni tudok, sok mindenre nyitott vagyok
Lányok, Párok?
Utazni tudok, sok mindenre nyitott vagyok
Hello! Hosszabb távra ismerkednék párral a hölgy örömére. Helyem nincs de utazni tudok.
Sziasztok.Győr környéke?
Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes
Sziasztok
Győri férfiként pár vagy bi ferfitagú pár házi barátja lennék
Akár teljes közös hetvégékre is
Üzenet módosítása
Győri férfiként pár vagy bi ferfitagú pár házi barátja lennék
Akár teljes közös hetvégékre is
Üzenet módosítása
Sziasztok! Végre napsütés, végre egy jobb idő, hát iràny a természet! Olyan Gyula környéki párt keresek, akiknek lenne kedve a mai nap (délután) szabadban egy kicsit huncutkodni… remek helyszíneket lehet találni, már csak egy igényes, modern felfogású pár hiányzik hozzá! Én itt vagyok…
Sziasztok.Ma egész nap fogadnék hölgyet, párt csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted

Sziasztok. Bármikor készen állok Tolna megye Szekszárd és környékén ( utazni tudok ) hogy a farkammal kortól függetlenül nőket elégítsek ki. Párokhoz is szívesen csatlakozok. Nézetek meg a képeim és keressetek bizalommal.
Sziasztok
Most valaki Gyomaendrőd környékén
Most valaki Gyomaendrőd környékén
2 fiú szívesen talàlkozik hölggyrl pàrral, helyünk van
Sziasztok! Akkor ezt pont rossz fórumba írtátok
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 01. szombat 23:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 01. szombat 23:14

Törölt felhasználó (4683427)

Sziasztok mi egy átlagos pár lennénk. Hölgyet keresünk esetleg párral is ki próbálnánk.

Sziasztok mi egy átlagos pár lennénk. Hölgyet keresünk esetleg párral is ki próbálnánk.

Vasárnap napközben párral, hölggyel ismerkednék,találkoznék egy fergeteges szexcsata reményében. Sportos,többesben tapasztalt, kitartó, intelligens negyvenes vagyok. Zalaegerszegen leszek, ahol hellyel rendelkezem, de szívesen utazom is dunántúli viszonylatban.
Szia , sziasztok !
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !