Sziasztok! Csak egy hatalmas like-ot tudok nektek küldeni!
(Ez egy válasz Helyespár01 üzenetére (2022. 10. 06. csütörtök 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 06. csütörtök 12:50

Sziasztok!
Igényes, ápolt, helyes pàr vagyunk. Ezen tulajdonságokkal rendelkező értelmes pasit/pasikat keresünk a hölgy örömére. Várjuk az üzeneted!
Igényes, ápolt, helyes pàr vagyunk. Ezen tulajdonságokkal rendelkező értelmes pasit/pasikat keresünk a hölgy örömére. Várjuk az üzeneted!

Sziasztok!

Sziasztok! Ápolt, intelligens, többesben tapasztalt hetero pasiként ismerkednék párokkal. Ha szívesen vennétek egy plusz pasi kellemes társaságát keressetek bátran!
Sziasztok párhoz csatlakoznék 27 éves pasi
Sziasztok Dani vagyok Tatárol szivesen csatlakoznék ha lehetne
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 05. szerda 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 05. szerda 20:18
Törölt felhasználó (4652460)

Bi srácot keresünk hármas játékokhoz. Pasik között csak orál. Komárom Esztergom megye vagy tudj utazni. Szakáll és dohányzásmentesek előnyben. Ha nem mersz arcos fotót küldeni, ne is írj. Diszkréció adott és elvárt!
üdv Eger és környékén párhoz csatlakoznék 3 madiknak
Holnap (péntek) napközben keresek párt Pesten akihez beszallhatnek, vagy ha nem is kukkolhatnam.
Sziasztok! Egy kedves, jófej pàrhoz szívesen csatlakoznék. Utazni és fogadni is tudok.Ha az adatlapom alapjàn felkeltettem az érdeklődéseteket, keressetek és megbeszéljük ki, mit szeretne

Szia én mennék!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 05. szerda 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 05. szerda 20:18
Törölt felhasználó (4652460)

Bi srácot keresünk hármas játékokhoz. Pasik között csak orál. Komárom Esztergom megye vagy tudj utazni. Szakáll és dohányzásmentesek előnyben. Ha nem mersz arcos fotót küldeni, ne is írj. Diszkréció adott és elvárt!
Sopron és vonzáskörzetében, lányok, párok? Szívesen kényeztetnék hetero alapon. Helyem van utazni is tudok, viberen whatsappon szívesen küldök képeket is. Privátban jelezzetek.
Hetero illetve minden másra keresek párt. Hàzibaràt lennék diszkréten. Hosszú távú kapcsolatra.
Hetero párral ismerkednék!
Sziasztok
Sziasztok.Tomi v.ok.
Ma, holnap pár?
33 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Fogadni és utazni is tudok.
Érd,Budaörs,Dunaújváros,Tatabánya ,Esztergom,Székesfehérvár és környéke.
Privibe keresetek
Ma, holnap pár?
33 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Fogadni és utazni is tudok.
Érd,Budaörs,Dunaújváros,Tatabánya ,Esztergom,Székesfehérvár és környéke.
Privibe keresetek
Mosonmagyaróvár s környékén párt keresek alkalmi kapcsolatra hosszú távon. Hàzibaràt lennék. Mindent megtennék érte. Sajnos talán állom marad. Vàgyak mindet teljesitem.
Fiatal budapesti pár keres 30-45 év közötti pasit átlagos intimmel a lány örömére. Arc és intim fotó előny.
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok, 196cm magas igenyes intelligens NYIREGYHÁZI pasi , PÁRT keres hosszútávra HÁZIBARÁT szerepre. Hetero alapon. Szivesen kényeztetném a hölgytagot , cuckold is.
Sziasztok ! Középkorú pár vagyunk, molett hölgyel. Vidámak fiatalosak. Első alkalommal keresünk férfit hármasra. Férj kiprobálná az enyhe Bi dolgokat pl szopást.