Holnap délelött ismerkednénk
Egy szimpi pár ma este?Ápolt pasi vagyok.Ha úgy van hely van.
Sziasztok! Vasárnapi kaland!! Hármas felálláshoz ( egy hölgy és én )keresünk fiatal ( max 30 éves ) srácot, vagy lányt , hölgyet . Dunakeszi -Vác vonalon leszünk … privát üzit kérünk

Sziasztok holnap estére keresek Bp-i párt, hölgyet elhanyagolt anyukát, egész estés programra .Privátba a többit megtudjuk beszélni

sziasztok olyan párt keresnék akik nyitottak a cuckoldra ! Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Szombat este Budapest környékén szívesen lennék barát, aki besegít a hölgy örömébe.
Sziasztok! Szombat estére keresünk pasit harmadiknak Szentesen. 35-40 korosztály.
Üzeneteket privátban várjuk. Köszönjük!
Üzeneteket privátban várjuk. Köszönjük!
Sziasztok. Ma este Budapesti, Pest, Fejér megyei pár aki pasit keres? Szívesen csatlakoznék, utazni tudok, mobilis vagyok.
Ma éjszaka szeretnék egy párral találkozni.Hely van.
Sziasztok! Most hétvégén szívesen csatlakoznék pàrokhoz, akàr utazni is is tudok, nem probléma, de fogadni is tudlak Titeket!
Ha szimpatikus lehetek az adatlapom alapjàn, vàrom a jelentkezéseteket!
Ha szimpatikus lehetek az adatlapom alapjàn, vàrom a jelentkezéseteket!
Pestmegyei párral ismerkednék. Privát? Viber? Skype?
Punciba élvezést diszkréten vállalok akár hosszú távon is, akár következményével is, tehát igen, akár babát is csinálok megbeszélés alapján. Lányok, párok, leszbikus párok, írjatok!
Sziasztok! Házaspár feleségét kényeztetném férjével, vagy előtte …Gyöngyös+50 km
Sziasztok
Hetvégén pár , bi pár akikkel el lehetne tölteni par órat vagy az egész hétvégét sok sok " huncutkodással " ?
Hetvégén pár , bi pár akikkel el lehetne tölteni par órat vagy az egész hétvégét sok sok " huncutkodással " ?
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Pápa, Ajka és Veszprém környékén. Utazni tudok.
NYIREGYHÁZI nőt , párt , aktiv pasit keresem. Hely van belvarosi ujjépitésű lakásban.
Igényes 196cm magas sportos igényes pasi vagyok.
Igényes 196cm magas sportos igényes pasi vagyok.
Ma esti kalandra nővel-párral ismerkednék.
40es pasi vagyok!
Sopron-Győr környéke.
40es pasi vagyok!
Sopron-Győr környéke.
Sziasztok,
hétvégi találkára keresek 40-es házaspárt. Helyem van Pécsett.
Adatlapomat is keressétek fel!
Köszönöm
hétvégi találkára keresek 40-es házaspárt. Helyem van Pécsett.
Adatlapomat is keressétek fel!
Köszönöm
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!