sziasztok olyan párt keresnék akik nyitottak a cuckoldra ! Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok holnap estére keresek Bp-i párt, hölgyet elhanyagolt anyukát, egész estés programra .Privátba a többit megtudjuk beszélni
Sziasztok! Vasárnapi kaland!! Hármas felálláshoz ( egy hölgy és én )keresünk fiatal ( max 30 éves ) srácot, vagy lányt , hölgyet . Dunakeszi -Vác vonalon leszünk … privát üzit kérünk
Egy szimpi pár ma este?Ápolt pasi vagyok.Ha úgy van hely van.
Holnap délelött ismerkednénk
Sziasztok kedves pàrok,
Szívesen csatlakoznèk Hozzátok hetero alapon. 34 éves igényes pasi vagyok vastag, körülmetèlt intimmel. Üzeneteket privátban várom. ( Budapest, Zugló)
Szívesen csatlakoznèk Hozzátok hetero alapon. 34 éves igényes pasi vagyok vastag, körülmetèlt intimmel. Üzeneteket privátban várom. ( Budapest, Zugló)
Sziasztok
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Sziasztok!Párhoz csatlakoznék ma este,éjszaka.Ápolt,jó szerkóval rendelkező pasi vagyok.Helyem is van.
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Hétvégén valaki?
Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes
Lehet nincs is ilyen,hogy kerestek férfi partnert,
sziasztok olyan párt keresnék akik nyitottak a cuckoldra ! Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok!
Ma este Győr 100 km-es körzetében ismerkednék egy párral. Ha van kedvetek, hozzunk össze egy jó estét!
Ma este Győr 100 km-es körzetében ismerkednék egy párral. Ha van kedvetek, hozzunk össze egy jó estét!
Sziasztok holnap estére keresek Bp-i párt, hölgyet elhanyagolt anyukát, egész estés programra .Privátba a többit megtudjuk beszélni
Sziasztok ! Közèpkoru pàr vagyunk Dunaùjvàrosbol. Ma estère keresünk harmadik fèlt ,fèrfi szemèlyèben. Privàtban varjuk üzeneteket! Szèp napot !
(Ez egy válasz Snoopy69 üzenetére (2022. 10. 08. szombat 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ! Közèpkoru pàr vagyunk Dunaùjvàrosbol. Ma estère keresünk harmadik fèlt ,fèrfi szemèlyèben. Privàtban varjuk üzeneteket! Szèp napot !
42 éves sportos kan keres párokat ,hetero alapon ,privi
beszállnék párokhoz szimpatia fontos...irj ha aktuális ..többit videocsevegön

tarloka

Wiska