Kecskemét vagy környékén férfit,nőt,párokat Masszíroznék. Anyagiak kizárva,kulturált helyem van!
Sziasztok!
Ma estére fogadni tudó párokat vagy szóló pasit keresünk!
Ma estére fogadni tudó párokat vagy szóló pasit keresünk!
Sziasztok!
30 éves pasi vagyok, Sárvár 100km környékén keresek párt vagy hölgyet, akár mai nap is, minden jóra nyitott vagyok, nyalni azt nagyon imádok jó hosszan finoman ☺️
30 éves pasi vagyok, Sárvár 100km környékén keresek párt vagy hölgyet, akár mai nap is, minden jóra nyitott vagyok, nyalni azt nagyon imádok jó hosszan finoman ☺️
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Párral barátkoznék
Herceghalom

Herceghalom
Kecskeméten párok szexelését nézném meg közben a farkamat verném de ha lehet be is szállnék!Kezdő vagyk.Írj privátban!
Sziasztok!
Győrből hölgyet, párt keresek! Igényes, izmos, kopasz, nagyobb méretű pasi vagyok!
Írj & Írjatok!
Győrből hölgyet, párt keresek! Igényes, izmos, kopasz, nagyobb méretű pasi vagyok!
Írj & Írjatok!
Pasit keresünk feleség közös kényeztetésére Győr környékéről.
Akit már elutasítottunk kérjük ne írjon..
Kamusok kíméljenek abból rengeteg van..
Állandó házibarátot keresünk,akivel néha jól érezhessük magunkat..Méret is számít...
Ilyenek hogy arra járok fuvarba,kíméljenek..
Akit már elutasítottunk kérjük ne írjon..
Kamusok kíméljenek abból rengeteg van..
Állandó házibarátot keresünk,akivel néha jól érezhessük magunkat..Méret is számít...
Ilyenek hogy arra járok fuvarba,kíméljenek..
NYIREGYHÁZI nőt , párt . Hely van belvarosi ujjépitésű lakásban.
Igényes 196cm magas sportos igényes pasi vagyok.
Igényes 196cm magas sportos igényes pasi vagyok.
Fiatal androgün fiu vagyok.
Nagy BIMBOUDVARos lanyt vagy part keresek. Pest megye
Nagy BIMBOUDVARos lanyt vagy part keresek. Pest megye
Sziasztok !
Budapesten keresek heteró párt ! Megbízható ,valóban nagy szerszámú srác vagyok !
Budapesten keresek heteró párt ! Megbízható ,valóban nagy szerszámú srác vagyok !
Sziasztok! Igényes milfet keresnék közös játékokhoz! 21/f pest megye előnyben!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
sziasztok ketten egy punciba dologra nyitott párral ismerkednek! Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok !
párhoz csatlakoznék szívesen mindhármunk örömére!
helyem is lenne... Bp.
párhoz csatlakoznék szívesen mindhármunk örömére!
helyem is lenne... Bp.
Sziasztok!
Ma délután párral találkoznánk. Helyünk nincs de utazni tudunk.
Ma délután párral találkoznánk. Helyünk nincs de utazni tudunk.
Jól nyomod Rebeka nèven
(Ez egy válasz rebeka400 üzenetére (2022. 10. 08. szombat 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 08. szombat 20:46

Sziasztok!Párhoz csatlakoznék ma este,éjszaka.Ápolt pasi vagyok kitartó cerkával Helyem is van ha kell.
Sziasztok!Párhoz csatlakoznék ma este,éjszaka.Ápolt pasi vagyok kitartó cerkával Helyem is van ha kell.
HETERÓt keresnek/kerestek.
BISZEXként miért “jelentkezel” ? (Ez egy válasz Lacka2315 üzenetére (2022. 10. 08. szombat 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 08. szombat 18:20
BISZEXként miért “jelentkezel” ? (Ez egy válasz Lacka2315 üzenetére (2022. 10. 08. szombat 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok Laci vagyok szívesen csatlakoznék 3.nak hozzátok ma este
Sziasztok! Lenne itt egy kedves hölgy/pár akihez társulhatnék a hétvégén ? Privát találkozóra nyitott vagyok