Igényes fiatal férfit keresünk Miskolc, Barcika környékén..hàzaspàr vagyunk..
Igényes, fiatal férfit keresünk Miskolc, Barcika környékén..Hàzaspàr vagyunk..
Sziasztok! Békés megyébe érkeztek? A pihenéseteket, vagy netán az üzleti utatokat szeretnétek még izgalmasabbá tenni, és ehhez egy megbízható, potens férfi társaságát keresitek? Adjunk egy esélyt az ismerkedésnek, és kölcsönös szimpátia esetén élvezzük együtt a hármas együttlétet.
Én itt vagyok, már csak Ti hiányoztok!
Én itt vagyok, már csak Ti hiányoztok!
Szép napot. Ma kis buli,gangbang partira párt hölgyet keresünk
sziasztok vannak-e itt olyan párok akik nyitottak lennének a két farok egy punciban dologra? Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok ismerkednék de csak Hetero alapon.

Ma este párral talakoznek , utazás nem gond, Budapest és 50 km körzetében reális. Tóbbet privarban
András
András
Vasárnap napközben párral, hölggyel ismerkednék,találkoznék egy fergeteges szexcsata reményében. Sportos,többesben tapasztalt, kitartó, intelligens negyvenes vagyok. Zalaegerszegen leszek, ahol hellyel rendelkezem, de szívesen utazom is dunántúli viszonylatban.
Fiatal androgün fiu vagyok.
Nagy BIMBOUDVARos lanyt vagy part keresek. Pest megye
Nagy BIMBOUDVARos lanyt vagy part keresek. Pest megye
Sziasztok! Igényes, ápolt Magyar férfi vagyok, nyitott párokkal ismerkednék. Helyem van a 13.kerületben. Intim 21/6
Miskolci párt keresek...mai nap ok
Badacsony környékén ismerkednék
Sziasztok!
November 11-12-én gyulai kiruccanásunk színesítésére keresünk pasit esetleg párt. (kizárólag hetro alapon a lány örömére) Fontos, hogy jóképű legyen, max 35 éves, sportos és nagyobb mérettel rendelkezzen az átlagnál. Kérlek, ha írsz nekünk, akkor ne csak a farkadról legyen képed.
November 11-12-én gyulai kiruccanásunk színesítésére keresünk pasit esetleg párt. (kizárólag hetro alapon a lány örömére) Fontos, hogy jóképű legyen, max 35 éves, sportos és nagyobb mérettel rendelkezzen az átlagnál. Kérlek, ha írsz nekünk, akkor ne csak a farkadról legyen képed.
Sziasztok! Egy szexi, kedves pàrhoz csatlakoznék most hétvégén!
Utazni tudok, de a hely megoldható nàlam is! Ha az adatlapom alapjàn szimpatikusnak, érdekesnek talàltok, vàrom a jelentkezéseteket!
Utazni tudok, de a hely megoldható nàlam is! Ha az adatlapom alapjàn szimpatikusnak, érdekesnek talàltok, vàrom a jelentkezéseteket!
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Pápa, Ajka és Veszprém környékén. Utazni tudok.
Sziasztok! Többes szexre keresek nőt és pár. Fiatal, helyes, nagyméretű, független, diszkrét pasi vagyok hely van, utazás nem gond! Írj üzit ha érdekel, viber van!
Sziasztok
Mi házaspár ként keresünk Gyomaendrőd környékéről
Mi házaspár ként keresünk Gyomaendrőd környékéről
Igényes jóméretű potens NYÍREGYHÁZI pasi ismerkedne párokkal , nőkkel!
Helyem van
Helyem van
Fiatal, igenyes 19/6-os méretű pasit ma estére valaki?
Lányok, Párok?
Utazni tudok, sok mindenre nyitott vagyok
Lányok, Párok?
Utazni tudok, sok mindenre nyitott vagyok