Helló sziasztok, ma valaki szex?
sziasztok vannak-e itt olyan pasik akit izgatná ha elotte dugjak meg a feleseget vagy vele közösen ? Hely kellene utazni tudok!
Nehány napig Budapesten leszek, es szivesen ismerkednék kolcsonos szimpátia esetén!
Írj egy üzenetet!
Írj egy üzenetet!
Hali! Fiatal ( max 30 éves) srácot várunk a Duna-partra hetero alapon . Üzenj

kecskeméti párt keresek
A mai nap folyamán keresek párt masszázzsal egybekötött hármas kalandra! Nem dohányzó, nyalást kedvelő hölgytaggal.
Párok és lányok. Most Budapesten. ?
Nyíregyházán kedves párt keresek.Vékony fiú vagyok.
Szépvölgyi parkoloba valaki?
Szabolcsi átlagos 40-50es független normális pasit keresünk hármasra. Nem egy alkalomra keresünk, így szeretnék olyat,aki nekünk megfelel. Ha van kedved, kitartó vagy, és nem csak egy lövés a cél,akkor lehet egyik este meghívunk.
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Sziasztok!
Vasárnap este szívesen ismerkednék párral, hölggyel Budapest /Pest megye.
Vasárnap este szívesen ismerkednék párral, hölggyel Budapest /Pest megye.
Sziasztok! Igényes, ápolt Magyar férfi vagyok, nyitott párokkal ismerkednék. Helyem van a 13.kerületben. Intim 21/6
Igényes pasi vagyok. Pár hàzibaratja lennék diszkréten. Akkàr mindkettőtok örömére is.
Sziasztok! Házaspár feleségét kényeztetném férjével vagy előtte…Heves megye és környéke.
Sziasztok! Ma vagy holnap csatlakoznék pàrokhoz! Utazni és fogadni is tudok! Ha az adatlapom alapjàn érdekes lehetek szàmotokra jelezzétek, vàrom a jelentkezéseteket!
És elolvastad a topicot is, ahova írsz, vagy csak mint a vadbarom spamelsz mindenhova?
Nagybetűs részt sem ártana elolvasni... (Ez egy válasz Lacka2315 üzenetére (2022. 10. 15. szombat 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 15. szombat 16:12
Nagybetűs részt sem ártana elolvasni... (Ez egy válasz Lacka2315 üzenetére (2022. 10. 15. szombat 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok mi most 2 uni bisex fiúk 1 bi lány vagyunk Újpesten hely van

(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 15. szombat 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 15. szombat 13:52
Törölt felhasználó (4674426)

Szép napot. Ma kis buli,gangbang partira párt hölgyet keresünk

Törölt felhasználó (4674426)

Szép napot. Ma kis buli,gangbang partira párt hölgyet keresünk