Sziasztok! Párhoz csatlakoznék hetero alapon! Utazni tudok.
sziasztok spermas tele élvezett puncit nyalnék akér dugas kooben is..erre nyitott párok esetleg?.hely kellene utazni tudok!
Badacsony környékén ismerkednék
Sziasztok! Adatlap szerint ismerkednénk. Sok sikert mindenkinek.
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Pápa, Ajka és Veszprém környékén. Utazni tudok.
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Sziaaztok 27 éve past megyi pasi keres párt. Fogadni és utazni is tudok
Sziasztok Dani vagyok szivesen csatlakoznék
(Ez egy válasz Sexy_nyuszi üzenetére (2022. 10. 22. szombat 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 22. szombat 19:12

Sziasztok. párként keresnénk fiatalabb fiút, aki kipróbálná egy telt 30 éves csajjal hármasban.
Fiatal srác Győr és környékén párhoz csatlakozna.

Sziasztok. párként keresnénk fiatalabb fiút, aki kipróbálná egy telt 30 éves csajjal hármasban.
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Sziasztok. Ma estere ferfit part keresunl vasmegyebul utazni tudot 40 eves korig.
Párokhoz csatlakoznék vagy kukkolnám őket Budapesten. Hely van, de utazni is tudok. Írjatok bátran.
Sziasztok,
Egy hosszútávú kapcsolatból kilépve ismét szeretném élvezni a hármas adta örömöket. Ehhez keresek igényes férfiként ápolt, igényes párokat Pest megyében, Budapesten és Bidapest-Győr-Pápa útvonalon.
Ha szeretnétek velem egy tabumentes élménydús találkozást kérem privát üzenetet írjatok.
Egy hosszútávú kapcsolatból kilépve ismét szeretném élvezni a hármas adta örömöket. Ehhez keresek igényes férfiként ápolt, igényes párokat Pest megyében, Budapesten és Bidapest-Győr-Pápa útvonalon.
Ha szeretnétek velem egy tabumentes élménydús találkozást kérem privát üzenetet írjatok.
Nyíregyházán idősebb párokat keresek.Vékony aranyos srác vagyok.
van itt olyan pár aki 3as keres hetero alapon fiatal srácot keres maguk mellé? Zala Vas Somogy megyéből utazni tudok privibe lehet keresni
Sziasztok! Ma pàrhoz csatlakoznék, ha esetleg lenne kedvetek egy kellemes estéhez velem, vàrom a jelentkezéseteket!Utazni és fogadni is tudok!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6