Sziasztok péntek este Sárospatak környékén csatlakoznék nőhöz párhoz,helyem nincs sajnos,csak max autó
Sziasztok!
Harmadikat, házibarátot, párokat keresünk.
Fiatal pár (22 és 24 éves) keres rossz gondolatokra max 40 éves korig bárkit.
Irjatok bátran aztán a többit megbeszéljük
Helyünk van, de utazni is tudunk.
Harmadikat, házibarátot, párokat keresünk.
Fiatal pár (22 és 24 éves) keres rossz gondolatokra max 40 éves korig bárkit.
Irjatok bátran aztán a többit megbeszéljük

Helyünk van, de utazni is tudunk.
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem !Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni nyelvvel akár !!/// olvass adatlapot ( bi ok /)Házibarát hosszútávra !!!! Közelből csak !!!!
Sziasztok,
Egy hosszútávú kapcsolatból kilépve ismét szeretném élvezni a hármas adta örömöket. Ehhez keresek igényes férfiként ápolt, igényes párokat Pest megyében, Budapesten és Bidapest-Győr-Pápa útvonalon.
Ha szeretnétek velem egy tabumentes élménydús találkozást kérem privát üzenetet írjatok.
Egy hosszútávú kapcsolatból kilépve ismét szeretném élvezni a hármas adta örömöket. Ehhez keresek igényes férfiként ápolt, igényes párokat Pest megyében, Budapesten és Bidapest-Győr-Pápa útvonalon.
Ha szeretnétek velem egy tabumentes élménydús találkozást kérem privát üzenetet írjatok.
Gyulai, önmagára igényes férfiként keresek párt, akikkel kölcsönös szimpátia esetén együtt élhetjük át a hármas együttlét minden izgalmas és élvezetes percét.
Sziasztok !
Holnap az az kedd délután ,heteró alapon párhoz csatlakoznák Budapesten
Holnap az az kedd délután ,heteró alapon párhoz csatlakoznák Budapesten
Sziasztok. Szép napot. Ma délután, este pár aki pasit keres harmadiknak? Elsődlegesen Budapest és környéke, de szimpátia alapján lehet távolabb is smile Utazni tudok. Várom leveleteket.
Sziasztok! Sportos, 183/80 , kemény, borotvált farkú 40 éves pasi ismerkedne lányokkal, párokkal, akár hetero barátjával együtt is.
Hello! Adatlap szerint szeretnénk ismerkedni pasival.
Holnap, azaz kedden, párral, hölggyel ismerkednék,találkoznék Sopronban egy fergeteges szexcsata reményében. Sportos,többesben tapasztalt, kitartó, intelligens negyvenes vagyok.
Október 29 szombat hotwife buliba szóló pasikat keresünk. Ideális jelölt 30as, nem pocakos, normális, intelligens.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
ziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
ziasztok
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjátok
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjátok
Sziasztok!
38 éves nem független, sportos srácként keresek kedves párt/hölgyet hosszútávú vagy akár alkalmi kapcsolatra. Hármasban tapasztalt vagyok és maximális nálam a diszkréció.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődésetek írjatok rám.
Szép napot
38 éves nem független, sportos srácként keresek kedves párt/hölgyet hosszútávú vagy akár alkalmi kapcsolatra. Hármasban tapasztalt vagyok és maximális nálam a diszkréció.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődésetek írjatok rám.
Szép napot
Sziasztok 27 éves pest megyi pasi párhoz csatlakozzna, utazzni és fogadni is tudok .
Udv!
Egy kedves sportos/izmos pasi szivesen csatlakozna budapesti parokhoz.
skype van a konnyebb ismerkedeshez
Egy kedves sportos/izmos pasi szivesen csatlakozna budapesti parokhoz.
skype van a konnyebb ismerkedeshez
Sziasztok. Szép reggelt. Ma délután, este pár aki pasit keres harmadiknak? Elsődlegesen Budapest és környéke. Utazni tudok. Várom leveleteket.
Sziasztok. Szívesen megismerkednénk egy kedves, vidám, normális férfivel.
IQ, EQ fontos. Hosszabb távra keresünk nem egy alkalomra. Ápoltság és kulturált megjelenés fontos.
IQ, EQ fontos. Hosszabb távra keresünk nem egy alkalomra. Ápoltság és kulturált megjelenés fontos.