Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem !Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni nyelvvel akár !!/// olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra !
sziasztok -. keresgélünk az adatlapon lerírtak szerint !csak heteró fiatalabb férfit édes hármashoz .köszönjük a megértést.sok sikert mindenkinek.
NYIREGYHAZAN párt kerek ahol a pasi végignézné hogy a párját egy potens igényes pasi kényezteti , teleélvezi.
Hely van
Hely van
Idősebb párt keresek, ma is jó.
Sziasztok, a 4-14-15 kerben keresek nőt vagy párt titokban mivel nem vagyok független
minden ami jó benne vagyok
írj

Sziasztok, a 4-14-15 kerben keresek nőt vagy párt titokban mivel nem vagyok független
minden ami jó benne vagyok
írj

Szombaton hotwife buliba keresünk jóképű pasikat. A létszám eddig 8 pár, 2 lány, 3 fiú. 3 fiút keresünk még, a lányok, párok szeretik a pasi többest. Privát üzenetben keressetek.
Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
NYIREGYHAZAN párt kerek ahol a pasi végignézné hogy a párját egy potens igényes pasi kényezteti , teleélvezi.
Hely van
Hely van
Ma?
Sziasztok!
Győrből hölgyet, párt keresek! Igényes, izmos, kopasz, nagyobb méretű pasi vagyok!
Írj & Írjatok!
Sziasztok!
Győrből hölgyet, párt keresek! Igényes, izmos, kopasz, nagyobb méretű pasi vagyok!
Írj & Írjatok!
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Pápa, Ajka és Veszprém környékén. Utazni tudok.
Sziasztok péntek este Sárospatak környékén csatlakoznék nőhöz párhoz,helyem nincs sajnos,csak max autó
Sziasztok!
Harmadikat, házibarátot, párokat keresünk.
Fiatal pár (22 és 24 éves) keres rossz gondolatokra max 40 éves korig bárkit.
Irjatok bátran aztán a többit megbeszéljük
Helyünk van, de utazni is tudunk.
Harmadikat, házibarátot, párokat keresünk.
Fiatal pár (22 és 24 éves) keres rossz gondolatokra max 40 éves korig bárkit.
Irjatok bátran aztán a többit megbeszéljük

Helyünk van, de utazni is tudunk.
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem !Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni nyelvvel akár !!/// olvass adatlapot ( bi ok /)Házibarát hosszútávra !!!! Közelből csak !!!!
Sziasztok,
Egy hosszútávú kapcsolatból kilépve ismét szeretném élvezni a hármas adta örömöket. Ehhez keresek igényes férfiként ápolt, igényes párokat Pest megyében, Budapesten és Bidapest-Győr-Pápa útvonalon.
Ha szeretnétek velem egy tabumentes élménydús találkozást kérem privát üzenetet írjatok.
Egy hosszútávú kapcsolatból kilépve ismét szeretném élvezni a hármas adta örömöket. Ehhez keresek igényes férfiként ápolt, igényes párokat Pest megyében, Budapesten és Bidapest-Győr-Pápa útvonalon.
Ha szeretnétek velem egy tabumentes élménydús találkozást kérem privát üzenetet írjatok.
Gyulai, önmagára igényes férfiként keresek párt, akikkel kölcsönös szimpátia esetén együtt élhetjük át a hármas együttlét minden izgalmas és élvezetes percét.
Sziasztok !
Holnap az az kedd délután ,heteró alapon párhoz csatlakoznák Budapesten
Holnap az az kedd délután ,heteró alapon párhoz csatlakoznák Budapesten
Sziasztok. Szép napot. Ma délután, este pár aki pasit keres harmadiknak? Elsődlegesen Budapest és környéke, de szimpátia alapján lehet távolabb is smile Utazni tudok. Várom leveleteket.
Sziasztok! Sportos, 183/80 , kemény, borotvált farkú 40 éves pasi ismerkedne lányokkal, párokkal, akár hetero barátjával együtt is.