Párt keresek Zalaegerszegn akihez beszállhatnék 3. nak.
sziasztok most 7vegen ra ero pár van e itt ahol a ferjet izgatna ha megdugjak a feleseget?
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma este!
Párhoz csatlakoznék ma este!
Szia, jelöltünk kapcsolatra
(Ez egy válasz négersrác üzenetére (2022. 10. 28. péntek 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 28. péntek 08:27

hello
sportos ápolt potens régebb ota itt élő fekete pasi vagyok extra mérettel szabad a hosszú hétvégém hölggyel feleséggel párral hetero alapon szívesen tölteném valamelyik nap
sportos ápolt potens régebb ota itt élő fekete pasi vagyok extra mérettel szabad a hosszú hétvégém hölggyel feleséggel párral hetero alapon szívesen tölteném valamelyik nap
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 28. péntek 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 28. péntek 10:27
Törölt felhasználó (4066352)

Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok Kom-Eszt megyéből van pár vagy szóló férfi aki hellyel is rendelkezik ? Diszkréció alap.
Sziasztok, korban kb 30-40 közti srácot keresünk 11.03-05 közt, napközben (de v. kora délután - Pesten - hely van) harmadiknak heteró alapon. Normál v. Sportos testalkat, intim vastagabb 20+. Privátban írj abban az esetben ha arcos képet is tudsz küldeni e-mailen és megfelelsz a leírtaknak. Üdv.
Csak hetero dolgok érdekelnek?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 28. péntek 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 28. péntek 14:18
Törölt felhasználó (4660361)

Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Ma, késő délután, vagy este, észak-Buda környékén, 30-40-es, sportos, nagy méretű pasival találkoznánk. Fotós bemutatkozást kérünk!
Sziasztok
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjátok.
36 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjátok.
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem ??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem ??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Sziasztok!
Sziasztok,
hétvégi találkához keresek 40-es, kedves, ápolt házaspárt. Helyem van Pécs belvárosától 2 percre autóval. Privát üzenetben tudunk elérhetőséget cserélni.
fk
hétvégi találkához keresek 40-es, kedves, ápolt házaspárt. Helyem van Pécs belvárosától 2 percre autóval. Privát üzenetben tudunk elérhetőséget cserélni.
fk
Esztergomban ma délre keresnék hölgyet vagy szimpatikus párt kellemes együttlétre

Sziasztok! Sok mindenre nyitottan keresek párt/házaspárt, akik kipróbálnák, vagy újra átélnék a hármas szex örömeit. Arcfotót nem kérek senkitől és nem is küldök. Diszkréció, ápoltság, egészség adott és elvárt, helyem van a randihoz. Szép napot mindenkinek! Üdv, Ádám
Sziasztok! Sok mindenre nyitottan keresek párt/házaspárt, akik kipróbálnák, vagy újra átélnék a hármas szex örömeit. Arcfotót nem kérek senkitől és nem is küldök. Diszkréció, ápoltság, egészség adott és elvárt, helyem van a randihoz. Szép napot mindenkinek! Üdv, Ádám
hello
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma este!Utazni tudok!
Párhoz csatlakoznék ma este!Utazni tudok!