Fiatal, sportos, intelligens, helyes, potens, és szerénytelen srácként csatlakoznék hellyel rendelkező párokhoz Budapesten és az agglomerációjában!
Jól tudok irányítani, dominálni, de alárendelt kezesbárány is tudok lenni. Én a kicsit extrém, hosszan elnyújtott, változatos élvezetek híve vagyok. Ebben keresem partnereimet!
Jól tudok irányítani, dominálni, de alárendelt kezesbárány is tudok lenni. Én a kicsit extrém, hosszan elnyújtott, változatos élvezetek híve vagyok. Ebben keresem partnereimet!
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem !Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni nyelvvel akár !!/// olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra !!! Mindenevő vagyok ! /// csak a közelből keresek !!!!!! Diszkrét vagyok !!!!!!!
Miskolc környeki párhoz csatlakoznek holnap
Sziasztok! Ma este csatlakoznék pàrokhoz! Utazni és fogadni is tudok!
Badacsony környékén ismerkednék
Akad jelölj
(Ez egy válasz c74hun üzenetére (2022. 10. 28. péntek 14:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 28. péntek 14:35

Sziasztok, korban kb 30-40 közti srácot keresünk 11.03-05 közt, napközben (de v. kora délután - Pesten - hely van) harmadiknak heteró alapon. Normál v. Sportos testalkat, intim vastagabb 20+. Privátban írj abban az esetben ha arcos képet is tudsz küldeni e-mailen és megfelelsz a leírtaknak. Üdv.
Ma este,éjszaka párt keresek férfiként, normál 17 mérettel , nagyon igényes és ápolt, Budapest és Pest megye.
Sziasztok!
Fiatal srácként csatlakoznék párokhoz kizárólag heteró alapon, valamint lányokhoz, hölgyekhez. (Fejér és Veszprém megyében)
Tapasztalattal már rendelkezem, és merek is találkozni.
Fiatal srácként csatlakoznék párokhoz kizárólag heteró alapon, valamint lányokhoz, hölgyekhez. (Fejér és Veszprém megyében)
Tapasztalattal már rendelkezem, és merek is találkozni.
Veszprém megyei párként pasit fogadnánk.
sziasztok -. keresgélünk az adatlapon lerírtak szerint !csak heteró fiatalabb férfit édes hármashoz .köszönjük a megértést.sok sikert mindenkinek.
Párt keresek Zalaegerszegn akihez beszállhatnék 3. nak.
sziasztok most 7vegen ra ero pár van e itt ahol a ferjet izgatna ha megdugjak a feleseget?
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma este!
Párhoz csatlakoznék ma este!
Szia, jelöltünk kapcsolatra
(Ez egy válasz négersrác üzenetére (2022. 10. 28. péntek 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 28. péntek 08:27

hello
sportos ápolt potens régebb ota itt élő fekete pasi vagyok extra mérettel szabad a hosszú hétvégém hölggyel feleséggel párral hetero alapon szívesen tölteném valamelyik nap
sportos ápolt potens régebb ota itt élő fekete pasi vagyok extra mérettel szabad a hosszú hétvégém hölggyel feleséggel párral hetero alapon szívesen tölteném valamelyik nap
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 28. péntek 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 28. péntek 10:27
Törölt felhasználó (4066352)

Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok Kom-Eszt megyéből van pár vagy szóló férfi aki hellyel is rendelkezik ? Diszkréció alap.
Sziasztok, korban kb 30-40 közti srácot keresünk 11.03-05 közt, napközben (de v. kora délután - Pesten - hely van) harmadiknak heteró alapon. Normál v. Sportos testalkat, intim vastagabb 20+. Privátban írj abban az esetben ha arcos képet is tudsz küldeni e-mailen és megfelelsz a leírtaknak. Üdv.
Csak hetero dolgok érdekelnek?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 28. péntek 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 28. péntek 14:18
Törölt felhasználó (4660361)

Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Ma, késő délután, vagy este, észak-Buda környékén, 30-40-es, sportos, nagy méretű pasival találkoznánk. Fotós bemutatkozást kérünk!