Igényes pasi vagyok. Pár hàzibaratja lennék diszkréten. Kor alkat nem számít. Mindent megtennék érte. De annyi az esélyem mint az Ötöslottóra.
420Sziasztok
Most/ma tali?
hosszú élvezkedések?!

Sziasztok
Jövőhétre egy jó hónapinditót keresünk. Helyet tudunk biztosítani de utazni is tudunk.
Férfit, hölgyet vagy párt keresünk, maximum 30 éves korig.
Irjatok bátran
Jövőhétre egy jó hónapinditót keresünk. Helyet tudunk biztosítani de utazni is tudunk.
Férfit, hölgyet vagy párt keresünk, maximum 30 éves korig.
Irjatok bátran

Punciba élvezést diszkréten vállalok akár hosszú távon is, akár következményével is, tehát igen, akár babát is csinálok megbeszélés alapján. Lányok, párok, leszbikus párok, írjatok!
Sziasztok Tatabányai 45 éves férfiként ismerkednék párral vagy hölgyel komolyan gondolom.
Enyhe bi párt keresek, szeretném kipróbálni milyen érzés amikor ketten egyszerre kényeztetnek szájjal.
Sziasztok.
Párokat keresnek Pesten, akik szeretnének hármasban jatszadozni
Párokat keresnek Pesten, akik szeretnének hármasban jatszadozni
Sziasztok! Ma hölgy vagy pár csendes otthonomban Gödöllőn? Várom üzeneted! Köszönöm

Párhoz csatlakoznék
Sziasztok! Ma Komáromi termálba a szauna részen férfival ismerkednénk.
Veszprém megyében ma este fiút fogadnánk 47-50 heteró pár vagyunk.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Nagyknizsa és környéke esetleg ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 30. vasárnap 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 30. vasárnap 12:00

Törölt felhasználó (4685655)

Sziasztok! Fogadni tudó szóló pasit vagy párt keresünk szombathely és környékére mára!
Sziasztok! Fogadni tudó szóló pasit vagy párt keresünk szombathely és környékére mára!
Sziasztok! Házaspár feleségét kényeztetném férjével vagy előtte. Fogadni nem, utazni tudok…
Sziasztok. Hajdú - Bihar megyei Hölggyel, párral ismerkednék minden jóra. Igényes, diszkrét vagyok.
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma!Utazni tudok!
Párhoz csatlakoznék ma!Utazni tudok!
Sziasztok! Adatlap szerint keresünk pasit. Borsod m. Sok sikert mindenkinek!
Sziasztok! Normális Párral ismerkednék hosszú távra!!
Pécsi kemény farkú fiú Hölgyet, Párt keres.!
Szép formás farkammal hosszan kényeztetlek.
HA SZERETED HA JÓL MEGDUGNAK, ÉS SZERETNÉL EGY VAGY TÖBB BŐSÉGES ARCPAKOLÁST AKKOR VÁLASZ ENGEM NEM CSALÓDSZ BENNEM.
Csak diszkrét, és ápolt hölgyeket, és párokat várok. Privátba írj!
Szép formás farkammal hosszan kényeztetlek.
HA SZERETED HA JÓL MEGDUGNAK, ÉS SZERETNÉL EGY VAGY TÖBB BŐSÉGES ARCPAKOLÁST AKKOR VÁLASZ ENGEM NEM CSALÓDSZ BENNEM.
Csak diszkrét, és ápolt hölgyeket, és párokat várok. Privátba írj!