Sziasztok miskolcon párt fogadnék ma délelőtt minden érdekel
Feleség rendszeres dugására keresünk, cuckold szexhez 35-45 közötti fiatal potens pasit állandóra, hétköznap esti órákra, Dunaujv. közeléből,,,,,,,,,,,,,, !!!!!
Sziasztok 50 + pasit keresünk vastag farokkal
Pécsi kemény farkú fiú Hölgyet, Párt keres.!
Szép formás farkammal hosszan kényeztetlek.
HA SZERETED HA JÓL MEGDUGNAK, ÉS SZERETNÉL EGY VAGY TÖBB BŐSÉGES ARCPAKOLÁST AKKOR VÁLASZ ENGEM NEM CSALÓDSZ BENNEM.
Csak diszkrét, és ápolt hölgyeket, és párokat várok. Privátba írj!
Szép formás farkammal hosszan kényeztetlek.
HA SZERETED HA JÓL MEGDUGNAK, ÉS SZERETNÉL EGY VAGY TÖBB BŐSÉGES ARCPAKOLÁST AKKOR VÁLASZ ENGEM NEM CSALÓDSZ BENNEM.
Csak diszkrét, és ápolt hölgyeket, és párokat várok. Privátba írj!
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok! A mai nap keresek párt, hármas, cuckold kalandra! Autós kalandra is nyitott vagyok.
Sziasztok! Ma délután, kora este is kényeztetnék feleséget, barátnőt a párja előtt, vagy vele közösen. Fogadni nem, utazni tudok ésszerű távolságon belül …
Sziaztok! Párt,hölgyet keresek..játszunk

Sziasztok,
Egy hosszútávú kapcsolatból kilépve ismét szeretném élvezni a hármas adta örömöket. Ehhez keresek igényes férfiként ápolt, igényes párokat Pest megyében, Budapesten és Bidapest-Győr-Pápa útvonalon.
Ha szeretnétek velem egy tabumentes élménydús találkozást kérem privát üzenetet írjatok.
Egy hosszútávú kapcsolatból kilépve ismét szeretném élvezni a hármas adta örömöket. Ehhez keresek igényes férfiként ápolt, igényes párokat Pest megyében, Budapesten és Bidapest-Győr-Pápa útvonalon.
Ha szeretnétek velem egy tabumentes élménydús találkozást kérem privát üzenetet írjatok.
Sziasztok
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Ma este vagy holnap napközben szívesen talàlkozom hölgyel, pàrokkal, társasággal, akár kisebb buliként lakàsomon is.
Párhoz csatlakoznék hetero alapon nagy intim mérettel.
Leginkább BP és környéke de utazni is tudok akár.
Leginkább BP és környéke de utazni is tudok akár.
Sziasztok, korban kb 30-40 közti srácot keresünk 11.03-05 közt, napközben (de v. kora délután - Pesten - hely van) harmadiknak heteró alapon. Normál v. Sportos testalkat, intim vastagabb 20+. Privátban írj abban az esetben ha arcos képet is tudsz küldeni e-mailen és megfelelsz a leírtaknak. Üdv.
Sziasztok.
Párokhoz csatlakoznék Balmazújváros, környéke Hajdú-Bihar . Rendes kiegyensúlyozott 3as vagy amire igény van
Párokhoz csatlakoznék Balmazújváros, környéke Hajdú-Bihar . Rendes kiegyensúlyozott 3as vagy amire igény van
Hetero nemdohányzó masszőrt keresünk Budapesten ma estére hölgytagunk részére ! Xi.ker. csak privát üzeneteket várunk !
Sziasztok.11,05 Szombat estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra .
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre smile Üdv Laca
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre smile Üdv Laca
Hali. Párhoz csatlakoznek pest megye felé! 21/f képek az oldalamon!
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!