Sziasztok! Jön mostanában Hölgy vagy pár a reptéri kifutóhoz? 28éves jóképűnek mondott potens pasi vagyok
sziasztok.
28 éves srácként szeretnék kialakítani egy diszkrét, bizalmi , kapcsolatot, így házi barátként szívesen csatlakoznék párhoz., hölgyhöz.
28 éves srácként szeretnék kialakítani egy diszkrét, bizalmi , kapcsolatot, így házi barátként szívesen csatlakoznék párhoz., hölgyhöz.
Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Sziasztok. Hajdú - Bihar megyei párhoz csatlakoznék, vagy csak nézném őket szex közben.
Sziasztok! 50es párral ismerkednék!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
40 feletti el hanyagolt anyukát vagy feleséget kényeztetnék
Közösen a férjel vagy élettársával.
Minden képpen a környékemen, rendszeres lehessen esetleg.
Jelentkezéseket non-stop várom.
(Nem hinném hogy ebben a korosztályban nem kíván élvezetet egy hölgy.)
Dupla pasi, dupla élvezet
Közösen a férjel vagy élettársával.
Minden képpen a környékemen, rendszeres lehessen esetleg.
Jelentkezéseket non-stop várom.
(Nem hinném hogy ebben a korosztályban nem kíván élvezetet egy hölgy.)
Dupla pasi, dupla élvezet

Sziasztok! Budapesti párt vagy nőt keresek ma délelőtt! Magas, igényes, potens férfi vagyok, vastag és csupaszt szerszámmal. Nagyon tele vagyok, ezért nem romantikus, hanem inkább vad, kemény szexre keresek partnert.

Soha Senki ? ?
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Sziasztok Ajka-Tapolca környékén +50km körzetében keresek nőket párokat részletekért keress meg adok elérhetőséget !
NYIREGYHAZAN párt keresek ahol a pasi végignézné hogy a párját egy potens igényes pasi kényezteti , teleélvezi.
Hely van
196cm sportos igenyes jofarku pasi vagyok
Hely van
196cm sportos igenyes jofarku pasi vagyok
Sziasztok! Ha esetleg unatkozol, unatkoztok, meginnátok egy kellemes kávét vagy randiznátok egy sportos, magas 40 éves pasival, akkor ne fogd vissza magad, nincs mit vesztened, irj és talizunk. Puszi. T.
Sziasztok
(Ez egy válasz Sziszi78 üzenetére (2022. 10. 29. szombat 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap Balatonszemes, feleséget szopatnék!
Pár akik hosszútávra keresnek fiút, sok közös élvezkedéshez, egész éjszakák, közös programok...amit csak a fantáziánk..

POTENS 196cm NYÍREGYHÁZI pasi keres Nőt , Párt
Hely van
Hely van
Bp.-i vagy Pest megyei, 50-65 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex iránt érdeklödő férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Nyíregyházán kedves idősebb párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Sziasztok.11,05 Szombat estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra .
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre smile Üdv Laca
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre smile Üdv Laca