Gyulai, önmagára igényes férfiként keresek párt, akikkel kölcsönös szimpátia esetén együtt élhetjük át a hármas együttlét minden izgalmas és élvezetes percét.
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Pápa, Ajka és Veszprém környékén. Utazni tudok.
Sziasztok ! Fiatal fiu kènt csatlakoznèk pàrokhoz vagy hölgyekhez!

Fiatal kedves fiu keres nagy bimboudvaros part hetero alapon

Sziasztok !
Pasit keresünk 3. nak . Jóképű legyél és lehetőleg vastag szép farkad legyen .
Pasit keresünk 3. nak . Jóképű legyél és lehetőleg vastag szép farkad legyen .
Vagány lánnyal,párral és aktív pasikkal(nyuszik nee!) buliznánk Tatabányán.
Nöi bi oké.
Pasik hetero alapon.
Telefonszámot kérünk minden esetben.Diszkréció alap!
Buli tervezett időpontja 2022.11.22.
Érdeklődés szerint 9órai kezdéssel vagy 14órai kezdéssel.
Nöi bi oké.
Pasik hetero alapon.
Telefonszámot kérünk minden esetben.Diszkréció alap!
Buli tervezett időpontja 2022.11.22.
Érdeklődés szerint 9órai kezdéssel vagy 14órai kezdéssel.
Sziasztok!
Békéscsabai párhoz csatlakoznék...
Békéscsabai párhoz csatlakoznék...
Sziasztok.11,05 Szombat estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra .
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre smile Üdv Laca
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre smile Üdv Laca
Sziasztok!
Péntek estére fogadnánk párként, két férfit az otthonunkban egy nő több pasi felállásra. Egy kis zene iszogatás és biliárd, a többi jön magától
Fontos minimum 38-50 évesig. 180 cm magasság felett legyél, legyen kitöltött adatlapon és természetesen feltöltött lehetőleg friss fotód.
Péntek estére fogadnánk párként, két férfit az otthonunkban egy nő több pasi felállásra. Egy kis zene iszogatás és biliárd, a többi jön magától

Fontos minimum 38-50 évesig. 180 cm magasság felett legyél, legyen kitöltött adatlapon és természetesen feltöltött lehetőleg friss fotód.
Nagy szemérem ajkakkal rendelkező hölgyet vagy párt keresek ahol a hölgy ilyen extrém puncival rendelkezik.
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma este!Bp.!
Párhoz csatlakoznék ma este!Bp.!
Ma este, párt fogadnék minden jóra, belvárosi hotelszobámban!
Kor nem számít, molettebb hölgy előnyben!
Kor nem számít, molettebb hölgy előnyben!
Pest megyében keresünk a párommal fiatal, nem túl nagy farkú aktív bi pasit, aki csatlakozna hozzánk (ffi-nő párosunkhoz)
Jelentkezni privátban

Sziasztok! Adatlap szerint ismerkednénk pasival. (Borsod) Sok sikert mindenkinek.
egy kicsit magatokról, milyen céllal regisztráltatok , mi lenne a az amit szívesen kipróbálnátok...?
Magamról annyit ,hogy 28 éves vagyok 73kg enyhén sportos alkatú, fényképet, videót szívesen készítek ( nem saját célra...), szeretek masszírozni, csatlakozni párhoz.
Magamról annyit ,hogy 28 éves vagyok 73kg enyhén sportos alkatú, fényképet, videót szívesen készítek ( nem saját célra...), szeretek masszírozni, csatlakozni párhoz.
Sziasztok! Jön mostanában Hölgy vagy pár a reptéri kifutóhoz? 28éves jóképűnek mondott potens pasi vagyok
sziasztok.
28 éves srácként szeretnék kialakítani egy diszkrét, bizalmi , kapcsolatot, így házi barátként szívesen csatlakoznék párhoz., hölgyhöz.
28 éves srácként szeretnék kialakítani egy diszkrét, bizalmi , kapcsolatot, így házi barátként szívesen csatlakoznék párhoz., hölgyhöz.
Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Sziasztok. Hajdú - Bihar megyei párhoz csatlakoznék, vagy csak nézném őket szex közben.
Sziasztok! 50es párral ismerkednék!