Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bulit szerveznünk!!!
Vagány lányok,párok és aktív pasik(nyuszik nee!) buliznánk Tatabányán.
Nöi bi oké.
Pasik hetero alapon.
Telefonszámot kérünk!!! Minden esetben!!!
Diszkréció alap!
Buli tervezett időpontja 2022.11.22.
Érdeklődés szerint 9órai kezdéssel vagy 14órai kezdéssel.
Vagány lányok,párok és aktív pasik(nyuszik nee!) buliznánk Tatabányán.
Nöi bi oké.
Pasik hetero alapon.
Telefonszámot kérünk!!! Minden esetben!!!
Diszkréció alap!
Sopronba ma valaki leszopna?Szeretem nyilvánossan!Akár többen is lehetünk.
Sziasztok,
Egy hosszútávú kapcsolatból kilépve ismét szeretném élvezni a hármas adta örömöket. Ehhez keresek igényes férfiként ápolt, igényes párokat Pest megyében, Budapesten és Bidapest-Győr-Pápa útvonalon.
Ha szeretnétek velem egy tabumentes élménydús találkozást kérem privát üzenetet írjatok.
Egy hosszútávú kapcsolatból kilépve ismét szeretném élvezni a hármas adta örömöket. Ehhez keresek igényes férfiként ápolt, igényes párokat Pest megyében, Budapesten és Bidapest-Győr-Pápa útvonalon.
Ha szeretnétek velem egy tabumentes élménydús találkozást kérem privát üzenetet írjatok.
Sziasztok Dani vagyok Tatárol szivesen csatlakoznél ha lehetne
(Ez egy válasz Törpilla-Macija üzenetére (2022. 11. 02. szerda 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 02. szerda 20:00

Vagány lánnyal,párral és aktív pasikkal(nyuszik nee!) buliznánk Tatabányán.
Nöi bi oké.
Pasik hetero alapon.
Telefonszámot kérünk minden esetben.Diszkréció alap!
Nöi bi oké.
Pasik hetero alapon.
Lányok , párok!!! Valaki lenne a játszótársam? Izgalmas heteró tabumentes szexjátékokra Pécsen vagy környékén. Fogadni is tudok! de kisebb távra utazom is! Kérlek titeket Privátban keressetek!
Gyulai, önmagára igényes férfiként keresek párt, akikkel kölcsönös szimpátia esetén együtt élhetjük át a hármas együttlét minden izgalmas és élvezetes percét.
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Pápa, Ajka és Veszprém környékén. Utazni tudok.
Sziasztok ! Fiatal fiu kènt csatlakoznèk pàrokhoz vagy hölgyekhez!

Fiatal kedves fiu keres nagy bimboudvaros part hetero alapon

Sziasztok !
Pasit keresünk 3. nak . Jóképű legyél és lehetőleg vastag szép farkad legyen .
Pasit keresünk 3. nak . Jóképű legyél és lehetőleg vastag szép farkad legyen .
Vagány lánnyal,párral és aktív pasikkal(nyuszik nee!) buliznánk Tatabányán.
Nöi bi oké.
Pasik hetero alapon.
Nöi bi oké.
Pasik hetero alapon.
Sziasztok!
Békéscsabai párhoz csatlakoznék...
Békéscsabai párhoz csatlakoznék...
Sziasztok.11,05 Szombat estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra .
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre smile Üdv Laca
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre smile Üdv Laca
Sziasztok!
Péntek estére fogadnánk párként, két férfit az otthonunkban egy nő több pasi felállásra. Egy kis zene iszogatás és biliárd, a többi jön magától
Fontos minimum 38-50 évesig. 180 cm magasság felett legyél, legyen kitöltött adatlapon és természetesen feltöltött lehetőleg friss fotód.
Péntek estére fogadnánk párként, két férfit az otthonunkban egy nő több pasi felállásra. Egy kis zene iszogatás és biliárd, a többi jön magától

Fontos minimum 38-50 évesig. 180 cm magasság felett legyél, legyen kitöltött adatlapon és természetesen feltöltött lehetőleg friss fotód.
Nagy szemérem ajkakkal rendelkező hölgyet vagy párt keresek ahol a hölgy ilyen extrém puncival rendelkezik.
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma este!Bp.!
Párhoz csatlakoznék ma este!Bp.!
Ma este, párt fogadnék minden jóra, belvárosi hotelszobámban!
Kor nem számít, molettebb hölgy előnyben!
Kor nem számít, molettebb hölgy előnyben!
Pest megyében keresünk a párommal fiatal, nem túl nagy farkú aktív bi pasit, aki csatlakozna hozzánk (ffi-nő párosunkhoz)
Jelentkezni privátban

Sziasztok! Adatlap szerint ismerkednénk pasival. (Borsod) Sok sikert mindenkinek.