Most valaki Sopronba?Csupasz kemény FASZOM van......Nem bánod meg.......akár hol.
NYIREGYHAZAN párt keresek ahol a pasi végignézné hogy a párját egy potens igényes pasi kényezteti , teleélvezi.
Hely van
196cm sportos igenyes jofarku pasi vagyok
Hely van
196cm sportos igenyes jofarku pasi vagyok
Kedves Gábor,
Sztem nem kell sokat gondolkodni hogy felold ezt a számodra hatalmas Szombathely-BP ellentétet. Ha Neked mégse sikerült megkérdezhetted volna privátban mert ugye leveleztünk, ahelyett hogy megpróbálsz lejáratni minket.. Páromnál nem voltál meg a kellő szimpátia es nem lett folytatása a dolognak, amit meg is írtunk Neked. Ez ugye szubjektív dolog, nem rajtad múlik, de ez van, el kellene tudni fogadni. További sok sikert itt az oldalon. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 03. csütörtök 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 03. csütörtök 15:21
Sztem nem kell sokat gondolkodni hogy felold ezt a számodra hatalmas Szombathely-BP ellentétet. Ha Neked mégse sikerült megkérdezhetted volna privátban mert ugye leveleztünk, ahelyett hogy megpróbálsz lejáratni minket.. Páromnál nem voltál meg a kellő szimpátia es nem lett folytatása a dolognak, amit meg is írtunk Neked. Ez ugye szubjektív dolog, nem rajtad múlik, de ez van, el kellene tudni fogadni. További sok sikert itt az oldalon. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 03. csütörtök 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1564402)

Képkéregető!!!Kamu hírdetés!! Szombathely Pest???

Sziasztok!
Pasit keresünk, aki valóban fotós, és műterem is van.
Pasit keresünk, aki valóban fotós, és műterem is van.
Sziasztok! Hétvégére keresem hölgyek , párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom válaszod! Köszönöm!
Sziasztok! Hellyel rendelkező párhoz vagy szóló pasihoz csatlakoznánk szombat napközben, veszprém, somogy, vas, zala megyékből.
Túlfűtött Párral(érettebb vagy fiatalabb...kedvelem ha mindig van valami "plusz/fűszer"
420 ) ismerkednék túlfűtött, extra potens egyedülálló, egyedül élő férfiként.Olyanokkal akik tartós kapcsolatot keresnek mert szeretik megélni egyre mélyebben az élvezeteket és esetleg közös programokhoz is van kedvük..kiruccanások...izgalmas dolgok...együtt...egymás előtt...egymás után...spermás cicik..csókok...punci...egész éjjel...1 Nő 2 érte megvadult duzzadó kandúr... dupla punci...többszörös orgazmusok...mint akik soha nem akarják abba hagyni. Egyedül élek, egyedülálló vagyok, van autóm szóval mobilis vagyok.

Mai nap hölgyet keresek Szegeden és környékén! Írj privát üzenetet! Köszönöm!
Sziasztok, jó fej párral ismerkednék rendszeres randikhoz.Bajai független, diszkrét pasi vagyok.
GYŐRBEN MOST VALAKI...?NEM FOGTOK CSALODNI.......VAN HELYEM....MEG MINDEN JOOOOO
Kecskeméten párhoz csatlakoznék ahol a nővel foglalkoznék a pasi meg a farkamat szopná!
sziasztok.
28 éves srácként szeretnék kialakítani egy diszkrét, bizalmi , kapcsolatot, így házi barátként szívesen csatlakoznék párhoz., hölgyhöz.
28 éves srácként szeretnék kialakítani egy diszkrét, bizalmi , kapcsolatot, így házi barátként szívesen csatlakoznék párhoz., hölgyhöz.
Elhanyagolt igényes férj keresi szexpartnerèt pár hölgy anyuka személyèben. Kor alkat nem számít. A jó fiúk hoppon maradnak?
Sziasztok!
Békéscsabán párokhoz csatlakoznék...
Békéscsabán párokhoz csatlakoznék...
Pontosan! Kikellene csapni tiltani az ilyen! Csak tudnám ebben mi a jó ennek az állatfajtának. Vicc.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 03. csütörtök 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 03. csütörtök 15:21
Törölt felhasználó (1564402)

Sziasztok urak!Hármasra keresünk!41/40éves borotvált Budapesti pár vagyunk!keresnénk egy utazni tudó borotvált nem túl szőrös testű pasit a hölgy kényeztetésére aki nem egy vadállat és eltudja fogadni hogy szex csak gumiban(orálhoz nem kell gumi) a hölgy husi!arcképre szükség lesz,enek tudatába írj.
Sziasztok urak!41/40éves borotvált Budapesti pár vagyunk!keresnénk egy utazni tudó borotvált nem túl szőrös testű pasit a hölgy kényeztetésére aki nem egy vadállat és eltudja fogadni hogy szex csak gumiban(orálhoz nem kell gumi) a hölgy husi!arcképre szükség lesz,enek tudatába írj.
(Ez egy válasz c74hun üzenetére (2022. 11. 03. csütörtök 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 03. csütörtök 10:25

Sziasztok, korban kb 30-40 közti srácot keresünk mai nap 15-17 közt érünk rá (Pesten, hely van - Blaha környékén) harmadiknak heteró alapon. Normál v. Sportos testalkat, intim vastagabb, 17+. Privátban írj abban az esetben ha arcos képet is tudsz küldeni e-mailen, amin igazolhatóan Te vagy és megfelelsz a leírtaknak. Megkérnék mindenkit hogy aki nem tudja értelmezni a fent leírtakat az ne írjon. Üdv.
Sziasztok.
Sajnos még mindig partnert keresünk 3ashoz.
Irjatok bátran.
Sajnos még mindig partnert keresünk 3ashoz.
Irjatok bátran.
150/45/23 csinos baratnomnel keresunk kizarolag izmos teljesen szortelen nagymeretu igenyes pasit rendszeres HAZIBARAT szerepre. Hely van
Nyiregyhazan.
Fotos adatlap, bemutatkozo uzenet, viber elerhetoseggel.
Nyiregyhazan.
Fotos adatlap, bemutatkozo uzenet, viber elerhetoseggel.