Sziasztok! Hétvége folyamán (nappal /este) párhoz csatlakoznék a hölgy örömére …Utazni tudok, fogadni nem . Heves megye és környékein .
Sziasztok! Adatlap szerint ismerkednénk pasival. Borsod m. Privátba várjuk a leveleket! Sok sikert mindenkinek.
Bp Nèpliget? Pàr, ki erre jàrna? Nagy, fűtött hely, sötèt ablakok

Ma kora délután keresünk szőrtelen igényes pasit 35-45 éves korosztályból a hölgy örömére Dél-pestiek előnyben helyed legyen
Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Asszonyok lányok párok ?pest megye 42 sportos jól tejelő kan keres privi
Sziasztok Laci vagyok szívesen csatlakoznék 3.nak ma este hozzátok
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 05. szombat 00:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 05. szombat 00:25
Törölt felhasználó (4608772)

Sziasztok!
Ismerkednénk fiatal pasival, max 30 éves korig. Vasárnap délutánra keresünk. Túlsúlyos és szőrös test kizaró ok. Fotót nem küldünk senkinek,viberen való beszélgetés szükséges.
Ismerkednénk fiatal pasival, max 30 éves korig. Vasárnap délutánra keresünk. Túlsúlyos és szőrös test kizaró ok. Fotót nem küldünk senkinek,viberen való beszélgetés szükséges.
Sziasztok!
Ma Győr? Autós kaland? Kovalter vagy Püspökerdő ? Igényes, diszkrét győri hölgyet illetve párt keresek!
174/76 kopasz, zöld szem, igényes, izmos, átlagnál nagyobb méretű pasi vagyok!
Írj, Írjatok!
Ma Győr? Autós kaland? Kovalter vagy Püspökerdő ? Igényes, diszkrét győri hölgyet illetve párt keresek!
174/76 kopasz, zöld szem, igényes, izmos, átlagnál nagyobb méretű pasi vagyok!
Írj, Írjatok!
Sziasztok.11,05 Szombat estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra .
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre smile Üdv Laca
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre smile Üdv Laca
Sziasztok! 35 éves fiatal srác vagyok, átlagos testalkattal, Győr-Moson-Sopron megyében élek azonbelül Sopronban lakom egyedül. Keresem párok, lányok, társaságát magányos hétköznapjaim, és hétvégéim megszinesítésére. Bármi érdekel, utazni tudok, fogadni tudok... képeket viberen és csevegő oldalakon tudok küldeni. Valós ember vagyok aki mer is és tud is találkozni, nem a kamuzós emberek közül való vagyok, testalkat, kor nem számít. Privátban minden egyéb kérdésre válaszolok.
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma este!Utazni tudok!
Párhoz csatlakoznék ma este!Utazni tudok!
Vasárnap délután, estére keresek nőt, párt egy fergeteges tabumentes szexkalandra. Zalaegerszegen hellyel rendelkezem, szívesen utazom is. Sportos, magas, tapasztalt, intelligens, megbízható, nagy intimmel rendelkező negyvenes vagyok. Mobilis leszek, keressetek bátran!
Párként férfi beszállót keresünk hármashoz, 11.05. estére.
25 évesek vagyunk, te is ekörül legyél!
25 évesek vagyunk, te is ekörül legyél!
Sziasztok!
150/45/23 csinos baratnomnel keresunk kizarolag izmos teljesen szortelen nagymeretu igenyes pasit rendszeres HAZIBARAT szerepre. Hely van
Nyiregyhazan.
Fotos adatlap, bemutatkozo uzenet, viber elerhetoseggel.
Nyiregyhazan.
Fotos adatlap, bemutatkozo uzenet, viber elerhetoseggel.
A hármas szex 2 fiu 1 lány nagyon jo dolog a nőnek. Tuti combo.
Dupla pasi dupla élvezet. A hölgynek.
Szivesen beszállok én is
Dupla pasi dupla élvezet. A hölgynek.
Szivesen beszállok én is

Sziasztok! Most hétvégén ràérő pàrhoz csatlakoznék! Utazni és fogadni is tudok!
Sziasztok,.
Magamról annyit ,hogy 28 éves vagyok 73kg sportos alkatú, fényképet, videót szívesen készítek ( nem saját célra...), szeretek masszírozni, csatlakozni, párhoz., egy diszkrét, bizalmi , kapcsolatot, így házi barátként szívesen csatlakoznék
Magamról annyit ,hogy 28 éves vagyok 73kg sportos alkatú, fényképet, videót szívesen készítek ( nem saját célra...), szeretek masszírozni, csatlakozni, párhoz., egy diszkrét, bizalmi , kapcsolatot, így házi barátként szívesen csatlakoznék
Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes
Sziasztok van itt pár Törökbálint környékéről aki szívesen fogadna egy ebben a témában lelkes kezdőt? 28 éves jó méretekkel rendelkező pasi vagyok