Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem !Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/// Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra !!! //csak a közelből keresek !!!!!!!
Budapest ? Párok ?
Sok sikert! De amit előre megbeszélsz, az hogy lesz utána spontán?
(Ez egy válasz Moto80 üzenetére (2022. 11. 05. szombat 22:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok
Vasárnap délután spontán találkozóra pár???
Moto
Vasárnap délután spontán találkozóra pár???

Moto
sziasztok, idősebb párhoz csatlakoznék extra mérettel
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék ma este! Többesben tapasztalt magas sportos pasi vagyok 20/5 mérettel!
Keresem azt a hölgyet aki nagy szemérem ajkaival elkápráztatna vagy párt ahol a hölgy tagjának ilyen puncija van. Csatlakoznák hozzájuk hetero alapon.
Ma este párhoz beszállnék, ahol feleség szeret 2 pasival élvezkedni.
19/6 vastag farokkal. Szeresd, ha hosszan és keményen dugnak (akár egész éjszakás mámoros szex is lehetséges
.
Szendvicsben is benne vagyok. BP és környékén utazás nem gond. Privátban keressetek!
19/6 vastag farokkal. Szeresd, ha hosszan és keményen dugnak (akár egész éjszakás mámoros szex is lehetséges

Szendvicsben is benne vagyok. BP és környékén utazás nem gond. Privátban keressetek!
Sziasztok!
Debrecenben ismerkednék párokkal. Helyem van, így az nem okoz problémát. A személyes találkozás híve vagyok. Egy nyilvános helyen összefutunk és utána mindenki eldöntheti, szeretné-e a folytatást, vagy sem.
Debrecenben ismerkednék párokkal. Helyem van, így az nem okoz problémát. A személyes találkozás híve vagyok. Egy nyilvános helyen összefutunk és utána mindenki eldöntheti, szeretné-e a folytatást, vagy sem.
Párok egy jó sexchat?
Ma kora estére keresünk hetero masszázshoz értő férfit párosunk hölgytagjának masszírozására ! Fizetés természetben ! Bp. XI.ker. Csak privát üzenetet várunk !
Sziasztok, Mostanában érkezik Hölgy vagy pár a reptéri kifutóhoz?
Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes
Sziasztok,
Friss szakítás miatt felejtésben lehetne segítségemre egy jó szexuális élmény nyújtásával Dél-Pesten és környékén vékony hölgytagú pár. Lehetnek a találkozások akár rendszeresek is.
Friss szakítás miatt felejtésben lehetne segítségemre egy jó szexuális élmény nyújtásával Dél-Pesten és környékén vékony hölgytagú pár. Lehetnek a találkozások akár rendszeresek is.
Sziasztok.Tomi v.ok.
Mára párt keresek
33 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Fogadni és utazni is tudok.
Érd,Budaörs,Dunaújváros,Tatabánya ,Esztergom,Székesfehérvár és környéke.
Privibe keresetek
Mára párt keresek
33 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Fogadni és utazni is tudok.
Érd,Budaörs,Dunaújváros,Tatabánya ,Esztergom,Székesfehérvár és környéke.
Privibe keresetek
Sziasztok! Hétvége folyamán (nappal /este) párhoz csatlakoznék a hölgy örömére …Utazni tudok, fogadni nem . Heves megye és környékein .
Sziasztok! Adatlap szerint ismerkednénk pasival. Borsod m. Privátba várjuk a leveleket! Sok sikert mindenkinek.
Bp Nèpliget? Pàr, ki erre jàrna? Nagy, fűtött hely, sötèt ablakok

Ma kora délután keresünk szőrtelen igényes pasit 35-45 éves korosztályból a hölgy örömére Dél-pestiek előnyben helyed legyen
Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6