Budapesti hölgyet vagy párt keresek főleg napközbeni kalandozásra. Magas, 40-es potens, kicsit talán perverz férfi vagyok. Kizárólag szexkapcsolatot keresek, de a kölcsönös szimpátia és a vonzódás persze fontos. Imádom a különleges dolgokat, a többest, nem igazán vagyok szégyellős. Ha Te is ilyen vagy, akkor talán egymást keressük!

150/45/23 csinos baratnomnel keresunk kizarolag izmos teljesen szortelen nagymeretu igenyes pasit rendszeres HAZIBARAT szerepre. Hely van
Nyiregyhazan.
Fotos adatlap, bemutatkozo uzenet, viber elerhetoseggel.
Foto a holgyrol adatlapon
Nyiregyhazan.
Sziasztok!
A héten szívesen találkoznék hetero párokkal vagy hölggyel Cegléd, Kecskemét vonzáskörzetében. Érettebb hölgyek előnyben. 28 F
A héten szívesen találkoznék hetero párokkal vagy hölggyel Cegléd, Kecskemét vonzáskörzetében. Érettebb hölgyek előnyben. 28 F
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Pápa, Ajka és Veszprém környékén. Utazni tudok.
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Sziasztok Tolna-megyében VALÓS párhoz csatlakoznék heteró alapon!kezdő vagyok! cuckold is vonz...

Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Jó napot
A közelembe lenne igény egy férfi beszálló ra?
Ha igen, akkor itt vagyok.
A közelembe lenne igény egy férfi beszálló ra?
Ha igen, akkor itt vagyok.

sziasztok -. keresgélünk az adatlapon lerírtak szerint !csak heteró fiatalabb férfit édes hármashoz .köszönjük a megértést.sok sikert mindenkinek.
150/45/23 csinos baratnomnel keresunk kizarolag izmos teljesen szortelen nagymeretu igenyes pasit rendszeres HAZIBARAT szerepre. Hely van
Nyiregyhazan.
Nyiregyhazan.
Mennék
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 07. hétfő 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 07. hétfő 20:10
Törölt felhasználó (4655826)

Sziasztok
Pasit keresünk harmadiknak feleség közös kényeztetésére.
Arra járok fuvarba kíméljenek,több 100 kilóméterről ne írj.
30-45 éves pasik érdeklődését várjuk..Győr környéke előny...
Várjuk a leveleket..
Várjuk a leveleket..
Igen
(Ez egy válasz Milfvadász27 üzenetére (2022. 11. 08. kedd 00:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 08. kedd 00:05

Sziasztok! Van itt olyan férfi aki beszállna 3.nak kizárólag a hölgy örömére vasàrnap este? Kamusok ne.
Sziasztok! Van itt olyan férfi aki beszállna 3.nak kizárólag a hölgy örömére vasàrnap este? Kamusok ne.
Sziasztok ismerkednék adatlapom szerint.

Nyiregyhazan.
Nyiregyhazan.
Sziasztok
Várjuk a leveleket..
Várjuk a leveleket..
Sziasztok.11,11 Péntek estére keresek Bp-i hölgyet vagy pár egész estés programra .
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre smile Üdv Laca
Nem vagyok tapasztalatlan ezen téren ,megbízható vagyok. Nem virtuálisan szeretnék ismerkedni találkozni is merek ha megbeszéljük akkor ott is vagyok , nem csak a szám jár.
Privátba tudok emailt ill tel számot adni. Mint írtam nem vagyok független ezért sajnos a most ráérek(ráérünk) üzenetekre nem tudok reagálni. Viszont azért írok már most legyen idő az ismerkedésre smile Üdv Laca
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma este!
Párhoz csatlakoznék ma este!
Pécsi kemény farkú fiú, Hölgyet, Párt keres.!!! Jöhetsz vagy jöhettek helyem van de utazni is tudok de nem Vlagyivosztokig vigyor2
Szép formás farkammal hosszan kényeztetlek.
HA SZERETED HA JÓL MEGDUGNAK, ÉS SZERETNÉL EGY VAGY TÖBB BŐSÉGES ARCPAKOLÁST AKKOR VÁLASZ ENGEM NEM CSALÓDSZ BENNEM.
Csak diszkrét, és ápolt hölgyeket, és párokat várok. Privátba írj ha szeretnél! ..
Szép formás farkammal hosszan kényeztetlek.
HA SZERETED HA JÓL MEGDUGNAK, ÉS SZERETNÉL EGY VAGY TÖBB BŐSÉGES ARCPAKOLÁST AKKOR VÁLASZ ENGEM NEM CSALÓDSZ BENNEM.
Csak diszkrét, és ápolt hölgyeket, és párokat várok. Privátba írj ha szeretnél! ..
Szép napot mindenkinek ma estére keresnék kalandozni vágyó hölgyet párt Hatvan Gyöngyös Jászberény körzetében a hely megoldott főbb információk az adatlapomon