Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Sziasztok
Ma estére keresünk fiút max 27 éves kor
Budapesten
Ma estére keresünk fiút max 27 éves kor
Budapesten
Szívesen csatlakoznék pàrokhoz, vagy szóló hölgyekhez.
Gyöngyös,Hatvan környékén párral ismerkednék.
Sziasztok. Holnap estére keresünk beszálló pasit harmadiknak hetero alapon a hölgy örömére Budapesten a Corvin környékén.
13.kerben most mi 2 uni bisex fiúk vagyunk gyertek el hely van
Sziasztok! Megpróbáljuk csak spontán! 12-én, lenne valaki aki csatlakozna hozzánk? Bi pasit keresünk! Veszprém, Ajka, Sümeg, Zalaszentgrót vonalon...
Sziasztok Laci vagyok szívesen benne lennék ma este
(Ez egy válasz párosjátékok üzenetére (2022. 11. 11. péntek 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 11. péntek 18:19

Sziasztok maszirozni tudó nagy méretü ffi ma este hőlgy részére?
Sziasztok maszirozni tudó nagy méretü ffi ma este hőlgy részére?
25 éves nagyobb meretu, kitarto pasit valaki ma estere?
Lányok, Párok!!!
Utazni tudok.
Lányok, Párok!!!
Utazni tudok.
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok! Szóló pasiként keresem azt a hölgyet/párt akivel egymás társaságát élvezzük. Rólam pár szóban: Ápolt, normál megjelenésű, nincsen káros szokásaim, tapasztalt pasi, átlagnál nagyobb intim és vastagság.
Párhoz csatlakoznék Badacsony környékén

Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!!
sziasztok! Valaki most hianyol Bpn 3ik at?!????! BARMIBE benn lennek!

Ma este Giga mérettel Vki?
Sziasztok ismerkednék adatlapom szerint.

Sziasztok!Idősebb 50-70év körüli hölgyet vagy párt keresek Csongrád megyéből.!Olyan hölgyet is keresek aki szívesen hord harisnyát,combfixet.
Sziasztok írok privátban!
(Ez egy válasz lollent üzenetére (2022. 11. 09. szerda 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 09. szerda 09:54

Fiatal pár keres budapesti vagy környéki 30-45 közötti pasit átlagos max 16cm mérettel, a lány örömére. Masszázs, stb.