Sziasztok. Bp.i 47 éves nem független ff vagyok,11.18 Péntek vagy 19 Szombat estére keresek Bp-i párt, hölgyet, elhanyagot nőt ,anyukát .Benne lennék Sw házi buliba is.
Gondoljatok ismerkedjünk .Többit privátba .Üdv Laca
Én is szeretném kipróbálni a hármas szexet erről szívesen beszélgetnék korunkbeli Szolnokiakkal vagy közelben lakókkal.
Sziasztok!
25 éves, ápolt, diszkrét, nagyobb méretű pasi vagyok!
Szívesen csatlakoznék lányokhoz, párokhoz!
Fogadni, illetve utazni is tudok!
25 éves, ápolt, diszkrét, nagyobb méretű pasi vagyok!
Szívesen csatlakoznék lányokhoz, párokhoz!
Fogadni, illetve utazni is tudok!
December 06-án és 07-én Egerszalókon Wellnessben ismerkednénk egyedüli biszex hölggyel, vagy Hetero, nemdohányzó 35 év feletti pasival. Hotelben tudunk fogadni Wellness után ! Csak privát üzenetre reagálunk ! Kérjük olvasd el az adatlapunkon a kizáró okokat,ezzel elkerülve a kellemetlenséget mindenki részéről !
Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes
Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Sziasztok. Túlfűtött, szenvedélyes, gátlásoktól mentes, egész éjjel élvezkedni imádó párral ismerkednék,találkoznék akik hosszabb távra srácot keresnek harmadiknak. Közös esték, programok, akár hétvége...Egyedülálló vagyok, egyedül élek, van autóm tehát utazni is tudok de fogadni is.

Sziasztok. Bp.i 47 éves nem független ff vagyok,11.18 Péntek vagy 19 Szombat estére keresek Bp-i párt, hölgyet, elhanyagot nőt ,anyukát .Benne lennék Sw házi buliba is.
Sziasztok 27 éves Pest megyei pasi párhoz csatlakozzna.
Hely adott de utazás sem gond.
Hely adott de utazás sem gond.
Sziasztok.
Szentendrén vagy környékén csatlakoznék párhoz, helyem nincs viszont szabadidőm annál több
Szentendrén vagy környékén csatlakoznék párhoz, helyem nincs viszont szabadidőm annál több

sziasztok -. keresgélünk az adatlapon lerírtak szerint !csak heteró fiatalabb férfit édes hármashoz . nem ma estére! köszönjük a megértést.sok sikert mindenkinek
Pécsi kemény farkú fiú, Hölgyet, Párt keres.!!! Jöhetsz vagy jöhettek helyem van de utazni is tudok de nem
Szép formás farkammal hosszan kényeztetlek.
HA SZERETED HA JÓL MEGDUGNAK, ÉS SZERETNÉL EGY VAGY TÖBB BŐSÉGES ARCPAKOLÁST AKKOR VÁLASZ ENGEM NEM CSALÓDSZ BENNEM.
Csak diszkrét, és ápolt hölgyeket, és párokat várok. Privátba írj ha szeretnél! ..
Szép formás farkammal hosszan kényeztetlek.
HA SZERETED HA JÓL MEGDUGNAK, ÉS SZERETNÉL EGY VAGY TÖBB BŐSÉGES ARCPAKOLÁST AKKOR VÁLASZ ENGEM NEM CSALÓDSZ BENNEM.
Csak diszkrét, és ápolt hölgyeket, és párokat várok. Privátba írj ha szeretnél! ..
Sziasztok,
Hármas vaduláshoz csatlakoznék holnap Budapesten. Nagy vágyam, hogy 2 hölgy mellé csatlakozzam harmadiknak.
Hármas vaduláshoz csatlakoznék holnap Budapesten. Nagy vágyam, hogy 2 hölgy mellé csatlakozzam harmadiknak.
sziasztok spermas puncit nyalnek akar dugas közben is ha vannak itt erre nyitott parok akiket szinten izgatna a dolog? Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok
Kedves párral ismerkednék ,42 éves heves megyei férfi személyében …
Kedves párral ismerkednék ,42 éves heves megyei férfi személyében …
Miskolcon pároknak biztosítok búvóhelyet,cserébe nézném őket
Sziasztok! Idősebb (50+) párral ismerkednék kölcsönös örömszerzés céljából.

Törölt felhasználó (4656530)

Sziasztok!
Ma estére, vagy holnapi napra keresünk egy normális,potens pasit formásan telt hölgy kényeztetésére. Viber elérhetőség kell!
Ma estére, vagy holnapi napra keresünk egy normális,potens pasit formásan telt hölgy kényeztetésére. Viber elérhetőség kell!
Pár nap múlva Szentgotthárdon leszünk, és azt gondoljuk, hogy itt a lehetőség... Keresünk egy szilárdan heteró, jó humorú, diszkrét, átlagos- vagy némileg vastagabb intim méretű, átlagos testalkatú férfit a hölgytagunk örömére, és ha ha találunk, akkor bármi előfordulhat. Légy kulturált, legyen nálad- szex közben meg rajtad óvszer, a nő gyönyörét a magadénál előrébb valónak tartsd.
Gyengém a nagy szemérem ajkakkal rendelkező Punci. Keresem azt a hölgyet aki nagy szemérem ajkaival elkápráztatna vagy párt ahol a hölgy tagjának ilyen puncija van. Csatlakoznák hozzájuk Kizárólag hetero alapon.