Intelligens pasi keres kedves párt
Képeim adatlapomon.

Sárváron pihenő párhoz beszállnék harmadiknak!
Talált itt már pár pasit 3.nak?
Sziasztok!Egymást szerető pàrként, fiatal igényes férfit keresünk Miskolc vonzàskörzetében.!
Sziasztok udvarias és nagyvonalú nem független pasikent keresnem holgyek parok társaságát. Írjátok privin és megbeszeljuk
Sziasztok szívesen csatlakozom
(Ez egy válasz tike76 üzenetére (2022. 11. 23. szerda 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.normalis fiut keresunk estere.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok!Szaunázni szerető hölgy ? Vas megyéből van esetleg itt?Esetleg pár??
Hello sziasztok nem független pasikent de viszont nagyvonalú és gavallér ként keresem parok holgyek és párok barátságtalan.Irjatok privin
Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas,valós párral ismerkedne…
Moto
Hármasban tapasztalt pasas,valós párral ismerkedne…

Moto
Hello . Budapesti párok? Akár terhes ?
Elhanyagolt férj keresi szexpartnerèt illetve párt. Pár hàzibaratja lennék diszkréten hosszú távon. Álmaim válna valóra. Bárcsak lenne itt a közelben egy pár aki csak rám vár. Jó fiúk hoppon maradnak?
Holnap dél 1 körül csatlakoznék párhoz borsodban helyem nincs de utazni tudok
Vágyaink megvalósítására (2 férfi+1 nő) keresünk elsősorban erre nyitott,hasonló korú házaspárt, esetleg nem független férfit, 35 év felett, reális és ésszerű távolságon belül..
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Üdv diszkrét ápolt roma pasi párt keres

Párokhoz csatlakoznék,pest,fejér megyében! Esetleg kukkolnék párokat szex közben!
Igényes NYIREGYHAZI pasi keresi PÁROK társaságát, ahol a pasi végignéznè, hogy
Párját megdugják, teleélvezik.
Hely van igényes belvárosi ujjépitésüben
Párját megdugják, teleélvezik.
Hely van igényes belvárosi ujjépitésüben
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.