Sziasztok ,Péntek estére keresek bp-i párt ,hölgyet .
47éves nem független pasi vagyok, többesbe van tapasztalatóm .
Privátba a többit megbeszéljük .Üdv Laca
47éves nem független pasi vagyok, többesbe van tapasztalatóm .
Privátba a többit megbeszéljük .Üdv Laca
Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Sziasztok!
Hétvégére keresem egy pár társaságát. Fiatal, korrekt, igényes és tapasztalt pasi vagyok. Ha szívesen megismerkednétek személyesen velem, akkor keressetek bizalommal.
Mindenkinek szép napot!
Hétvégére keresem egy pár társaságát. Fiatal, korrekt, igényes és tapasztalt pasi vagyok. Ha szívesen megismerkednétek személyesen velem, akkor keressetek bizalommal.
Mindenkinek szép napot!
Sziasztok! Péntek este azaz holnap Nagykanizsán leszek, esetleg hölgy pár? Akár csak beülni valahova meccset nézni ??

Ma lenne kedve egy masszázshoz? Kecskeméten helyem van,Férfiak,párok,hölgyek jelentkezését várom. Anyagiaktól mentes.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
sziasztok van itt olyan pár aki fiatal heteró srácot keres 3adiknak privibe vagy levélbe lehet írni nyugodtan
Szentendrén keresünk 40-es, 50-es sportos, enyhén bi pasit, vagy párt... csak fotóval!
41 éves kedves srác keres idősebb párt 60 éves kor körül, de mindenféleképpen 50 felett. Szimpátia és intelligencia fontos, anélkül nem fog menni. Örömmel barátkozom és nyitott vagyok a szex mellett egyéb közös időtöltésre is.
Sziasztok. Írjatok rám, ha van kedvetek
(Ez egy válasz Hópihe79 üzenetére (2022. 11. 23. szerda 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 23. szerda 17:07

Sziasztok!Egymást szerető pàrként, fiatal igényes férfit keresünk Miskolc vonzàskörzetében.!
igen mi találtunk
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 23. szerda 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 23. szerda 17:34
Törölt felhasználó (912190)
VIP

Talált itt már pár pasit 3.nak?
Íŕtam nektek privátban elérhetőséget is várom vissza jelzésetek üdv további szép estét nektek!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 23. szerda 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 23. szerda 17:34
Törölt felhasználó (912190)
VIP

Párhoz csatlakoznék hármasr.Vas Zala megye.
Intelligens pasi keres kedves párt
Képeim adatlapomon.

Sárváron pihenő párhoz beszállnék harmadiknak!
Sziasztok!Egymást szerető pàrként, fiatal igényes férfit keresünk Miskolc vonzàskörzetében.!
Sziasztok udvarias és nagyvonalú nem független pasikent keresnem holgyek parok társaságát. Írjátok privin és megbeszeljuk
Sziasztok szívesen csatlakozom
(Ez egy válasz tike76 üzenetére (2022. 11. 23. szerda 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.normalis fiut keresunk estere.