Hello . Írtam
(Ez egy válasz Páros7786 üzenetére (2022. 11. 28. hétfő 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma párok Gödöllőn helyem van 43 éves sportos jól tejelő kan !privi !
Sziasztok.
Fiatal pasit keresünk 3-as szexre
Fiatal pasit keresünk 3-as szexre
Sziasztok! Idősebb 50-70év körüli hölgyet,párt vagy fiatalabb 20év körüli lányt keresek! párokhoz is szívesen csatlakozom,cuckold. olyanokat is keresek akik kedvelik a harisnyát, combfixet.
Ma kora esti órákban keresem partnerem hölgyek, párok személyében. Hellyel rendelkező (III. Kerület) 35 éves férfi vagyok. Pároknál akár mindkét fél örömére.
Üdv
Dave
Üdv
Dave
Sziasztok 27 éves Pest megyei pasi párt keres. Fogadni/utazzni is tudok
Sziasztok !
Jövő héten Egerszalókon leszünk kedden. Tud valaki olyan élményfürdőt ajánlani ahol lehet titokban rosszalkodni ? Hetero férfi vagy biszex hölgytagú párt szívesen megismernénk ott ! Csak Privát üzenetet várunk !
Jövő héten Egerszalókon leszünk kedden. Tud valaki olyan élményfürdőt ajánlani ahol lehet titokban rosszalkodni ? Hetero férfi vagy biszex hölgytagú párt szívesen megismernénk ott ! Csak Privát üzenetet várunk !
Sziasztok nézzétek meg légyszives az adatlapon ha van kedvetek hozzám én benne lennék puszi
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 28. hétfő 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 28. hétfő 08:23
Törölt felhasználó (4608772)

Sziasztok! Fiatal pasit keresünk hármas szexre. Lánnyal is ismerkednénk!!!
sziasztok csakis debreceni sajat lakassal rendelkezo enyhe bi pasit keresnenk aki tudna minket fogadni az esti orakban!
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Nagymellű nőt feleséget keresek.. Privin jelentkezz...
BISEX,helyes,sármos fiatal fiút keresünk Somogy,Fejér vagy Veszprém megyéből.
Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
December 12-15 között délelőtt párhoz csatlakoznék nagy intim mérettel.
Leginkább Pest és a közeli megyékből.
Privátban egyeztessünk!
Leginkább Pest és a közeli megyékből.
Privátban egyeztessünk!
sziaszrok! írjatok ha megfelelek
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 28. hétfő 08:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 28. hétfő 08:23

Törölt felhasználó (4608772)

Sziasztok! Egész héten esténként várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted!

Kecskeméten nagymellű nő melleit gyúrnám,szopnám , akár pároknál is ! Írj privátban!
?Ma este nagy farkú srác? )
sziasztok csakis debreceni sajat lakassal rendelkezo enyhe bi pasit keresnenk akik tudnanak minket fogadni az esti orakban!