Miskolci kaland vágyó párt keresek ma délután. Belvárosi lakásba vár egy 40es normál alkatú pasi
Olyan párt keresek akihez csatlakozhatnák akár csak cuckold szexre is. Hellyel rendelkezem. Diszkréció alap és elvárt. 188/98 16-os mérettel rendelkezem.
Sziasztok!
Holnap pétek estére keresnénk pesten egy hetero max harmincas urat nagy potenciával, vastag mérettel, cuckold szexre......
Fogadni tudunk!
Csak privát leveleket várunk!
Holnap pétek estére keresnénk pesten egy hetero max harmincas urat nagy potenciával, vastag mérettel, cuckold szexre......
Fogadni tudunk!
Csak privát leveleket várunk!
Ma este párral, hölggyel kalandoznék Budapesten és vonzáskörzetében. Magas, sportos, intelligens, többesben tapasztalt negyvenes vagyok. További infók, képek az adatlapomon.
Sziasztok!
Szombatra keresünk egy plussz pasit hetero alapon,aki tudna minket fogadni Budapesten!
Szombatra keresünk egy plussz pasit hetero alapon,aki tudna minket fogadni Budapesten!
Sziasztok! Ma este, éjjel keresel hölgy, pár társaságát csendes otthonomban Gödöllőn! Köszönöm válaszod .

Sziasztok. Normális és Igényes Párt keresnék.. Házi barát lennék..Barátkozás és szimpátia fontos!
sziasztok csakis debreceni sajat lakassal rendelkezo enyhe bi pasit keresnenk akik tudnanak minket fogadni az esti orakban!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Plusz két pasi... párhoz, vagy hölgy számára. Budapest és környéke.
Sziasztok,
hétvégi hármashoz keresek 40-es házaspárt. Helyem van Pécsett.
hétvégi hármashoz keresek 40-es házaspárt. Helyem van Pécsett.
Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos pasi vagyok! Hely, kocsi van!
Írjatok
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos pasi vagyok! Hely, kocsi van!
Írjatok
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma este.bp helyem van
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék, akár ma este is.
Magas, sportos pasi lennék, extrább intim mérettel..
Üdv.: B.
Párhoz csatlakoznék, akár ma este is.
Magas, sportos pasi lennék, extrább intim mérettel..

Üdv.: B.
Sziasztok.Tomi v.ok.
Ma párt ill lányt.hölgyet keresek.
33 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Ma párt ill lányt.hölgyet keresek.
33 éves,18 cm intimmel.3 ban tapasztalt.
Cuckoldra és dp szex is érdekel.
Maszirozni is szeretek.
Érden lenne helyem.
Szép napot. Pénteken vagy Szombaton Fehérvár-Tapolca környékén?
Helló miskolci pasi várja,hogy hozd el a párod hozzá és nézd ahogy dugom szopatom.40es jó pasi kényeztetné használná a párod feleséged.
Teljesen jól látod…. Szemfényvesztés
Csak nem értem,ebben mi izgalmas?!
Sok fíliáról/fóbiáról hallottam már,de az hogy felnőtt embereket ide-oda hívni kamura,levelekre nem válaszolni,mondva csinált “hölgy” tagot kreálni,teljesen agyament.
Benny Hill show
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 29. kedd 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 29. kedd 12:10

Csak nem értem,ebben mi izgalmas?!
Sok fíliáról/fóbiáról hallottam már,de az hogy felnőtt embereket ide-oda hívni kamura,levelekre nem válaszolni,mondva csinált “hölgy” tagot kreálni,teljesen agyament.

Benny Hill show

Törölt felhasználó (4532602)

Szerintem nem voltak semelyikben sem.
Elvileg kb. 10:40-re értek be.
Most meg pár perce azt írták hogy a reptéren vannak !
A király utcaiból kb. 30 perc, a Hegedűs Gyula utcaiból kb. 40 perc az út a reptérhez.
Kilehet számolni hogy MAX. 40-50 percet "lehettek" a moziban, már ha voltak egyáltalán.
Elvileg kb. 10:40-re értek be.
Most meg pár perce azt írták hogy a reptéren vannak !

A király utcaiból kb. 30 perc, a Hegedűs Gyula utcaiból kb. 40 perc az út a reptérhez.
Kilehet számolni hogy MAX. 40-50 percet "lehettek" a moziban, már ha voltak egyáltalán.