Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Pápa, Ajka és Veszprém környékén. Utazni tudok.
Szia messze vagy
(Ez egy válasz párt keresek81 üzenetére (2022. 12. 05. hétfő 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 05. hétfő 19:11

Szép estét nektek én rá érnék most ha még aktuális lenne privátban várom vissza jelzésetek !!Köszönöm
sziasztok spermas puncit nyalnek akar dugas kozben is! Vannak e itt erre nyitott párok? Hely kellene utazni tudok!
Szép estét nektek én rá érnék most ha még aktuális lenne privátban várom vissza jelzésetek !!Köszönöm
(Ez egy válasz tagab üzenetére (2022. 12. 05. hétfő 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Pasi most?
Hello! Adatlap szerint keresünk 1pasit aki Borsodban lakik. Privátba várjuk a leveleket.
Igényes, diszkrét, jó fej párhoz csatlakoznák cuckold szexre.
Sziasztok!!
Párt keresek,ahol a férj nézi,vagy vele közösen
)
Párt keresek,ahol a férj nézi,vagy vele közösen

Helyesbítenénk az előző bejegyzésünket ! SZERDÁN este Demjénben leszünk, örülnénk ha egy Hetero pasi csatlakozna hozzánk a fürdőkben egy kis hancúrozásra ! Csak privát üzenetet várunk !
Sziasztok!
Reptérnél szivesen csatlakoznék párthoz.
Reptérnél szivesen csatlakoznék párthoz.
Sziasztok!
Párt fogadnék ma este!Bp.!
Párt fogadnék ma este!Bp.!
Szia! Helyileg hova?
(Ez egy válasz Tibi001 üzenetére (2022. 12. 05. hétfő 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 05. hétfő 13:35

Sziasztok
Párom kènyeztetèsère keresünk megbízható, igényes, ápolt fèrfit.
Párokkal ismerkednék. 42 éves pasi vagyok. Ésszerű távolságon belül keresek

Sziasztok
Kedden este Demjénben leszünk, örülnénk ha egy Hetero pasi csatlakozna hozzánk a fürdőkben egy kis hancúrozásra ! Csak privát üzenetet várunk !
Sziasztok! Kalandot keresek nyiregyen, helyem nincs, de bármire vevő vagyok, írjon aki unatkozik és lenne kedve valamihez.
Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék is swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt..
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék is swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt..

Sziasztok.Egész héten várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted!
Ma napközben ráérő párhoz csatlakoznék. A Velencei-tónál vagyok. Tudok fogadni, de utazni is. Minden más az adatlapon

Extra jó pasit kellemes mérettel keresünk a pár női tagjának rendszeres kielégítésére ! Vastag kemény fasz izmos test elvárt .