Hölgyek! Párok!
Keressetek bizalommal!
Keressetek bizalommal!
Sziasztok Hölgyek!Olyan nőt,lányt,asszonyt keresek aki elhanyagolt és szexuálisan nem kap meg mindent otthon és néha mikor egyedül van szeretné kiélni az elfojtott esetleg perverz vágyait,fantáziáit.Hosszú távra keresek egy ilyen partnert,kivel skypon felszabadultan és tabu mentesen kiélhetjük legtitkosabb vágyainkat.Én 38 éves,nem független srác vagyok aki hasonló ,,cipőben “” jár.Csakis és kizárólag lányok és nők levelét várom,férfiak nem vonzanak.Ha felkeltettem az érdeklődésed akkor várom a privát üzeneted.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!
Párt,hölgyet fogadnék ma este!Bp.!
Ápolt,potens pasi vagyok!
Párt,hölgyet fogadnék ma este!Bp.!
Ápolt,potens pasi vagyok!
Szoval,te már nem tudod.Ide sülyed ez oldal.Pasit kell keresni,aki megdugja ,asszonykát.Nem párt,párcsere,stb.A vágyyak kiélése.aszt csoda van,ha válni akar.
(Ez egy válasz Vikristof üzenetére (2022. 12. 05. hétfő 23:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 05. hétfő 23:10

Még mindíg keresünk pasit aki meg tudja dugni a hölgyet, nem csak videókat gyüjtöget.
Sziasztok.Ma egész nap várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted !

Igényes , tiszta ápolt PASIT keresünk CUCKOLDRA!
23/150/50 partneremmel
Nyiregyhazan
23/150/50 partneremmel
Nyiregyhazan
Sziasztok. Ma délután?
(Ez egy válasz Vikristof üzenetére (2022. 12. 05. hétfő 23:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Még mindíg keresünk pasit aki meg tudja dugni a hölgyet, nem csak videókat gyüjtöget.
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!!..
Irtam

Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Pápa, Ajka és Veszprém környékén. Utazni tudok.
Szia messze vagy
(Ez egy válasz párt keresek81 üzenetére (2022. 12. 05. hétfő 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 05. hétfő 19:11

Szép estét nektek én rá érnék most ha még aktuális lenne privátban várom vissza jelzésetek !!Köszönöm
sziasztok spermas puncit nyalnek akar dugas kozben is! Vannak e itt erre nyitott párok? Hely kellene utazni tudok!
Szép estét nektek én rá érnék most ha még aktuális lenne privátban várom vissza jelzésetek !!Köszönöm
(Ez egy válasz tagab üzenetére (2022. 12. 05. hétfő 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Pasi most?
Hello! Adatlap szerint keresünk 1pasit aki Borsodban lakik. Privátba várjuk a leveleket.
Igényes, diszkrét, jó fej párhoz csatlakoznák cuckold szexre.
Sziasztok!!
Párt keresek,ahol a férj nézi,vagy vele közösen
)
Párt keresek,ahol a férj nézi,vagy vele közösen

Helyesbítenénk az előző bejegyzésünket ! SZERDÁN este Demjénben leszünk, örülnénk ha egy Hetero pasi csatlakozna hozzánk a fürdőkben egy kis hancúrozásra ! Csak privát üzenetet várunk !