Holnap aki fogadna Borsodban
Sziasztok!
Fantáziadús, jóképűnek tartott, masszírozni is tudó és szerető hetero pasi csinos hölgytagú párhoz csatlakozna. Privátot kérnék, ha felkeltettem az érdeklődést. Köszönöm!
Fantáziadús, jóképűnek tartott, masszírozni is tudó és szerető hetero pasi csinos hölgytagú párhoz csatlakozna. Privátot kérnék, ha felkeltettem az érdeklődést. Köszönöm!
Szia örömmel tölteném ki a párod.... merről keresgéltek?
üdv
Árpi (Ez egy válasz Summer45 üzenetére (2022. 12. 08. csütörtök 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 08. csütörtök 11:11
üdv
Árpi (Ez egy válasz Summer45 üzenetére (2022. 12. 08. csütörtök 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Csinos páromat baszatnám, nagyfarkú borotvált pasival,akár rendszeresen! Imádja ha egymás után dugják! Csak kizárólag fényképes adatlapra válaszolunk! Fejér,Komárom,és Pest megyéből várjuk az urak jelentkezését! Aki fénykép nélkűl próbálna irogatni,azt tiltjuk!
Jövő héten a délelőtti órákban lenne esetleg pár akihez lehetne csatlakozni nagy intim mérettel?
Sziasztok! Adatlap szerint ismerkednénk Borsodban pasival. Privátba írjatok! Sok sikert mindenkinek.
Sziasztok Hölgyek!Olyan nőt,lányt,asszonyt keresek aki elhanyagolt és szexuálisan nem kap meg mindent otthon és néha mikor egyedül van szeretné kiélni az elfojtott esetleg perverz vágyait,fantáziáit.Hosszú távra keresek egy ilyen partnert,kivel skypon felszabadultan és tabu mentesen kiélhetjük legtitkosabb vágyainkat.Én 38 éves,nem független srác vagyok aki hasonló ,,cipőben “” jár.Csakis és kizárólag lányok és nők levelét várom,férfiak nem vonzanak.Ha felkeltettem az érdeklődésed akkor várom a privát üzeneted.
Ma este párhoz csatlakoznák.
Sziasztok!
Párt fogadnék ma este!Bp.!
Ápolt,potens pasi vagyok!
Párt fogadnék ma este!Bp.!
Ápolt,potens pasi vagyok!
Sziasztok 27 éves pasi vagyok .
Pest megyében bárral ismerkednék , fogadni és utazni is tudok.
Pest megyében bárral ismerkednék , fogadni és utazni is tudok.
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok

Sziasztok! Ma várom egész nap hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn! Várom üzeneted!
Sziasztok ma utazunk Nyíregyházára és vasárnapig ott leszünk! Nagy intimmel keresünk Nyíregyháza és Debrecen,pasit harmadiknak a feleségem örömére!

Kedves Párok!
35 éves, heti 4-szer rendszeresen sportoló, egyébként szellemi munkát végző igényes vállalkozó vagyok.
Megbízható, sportos, kedves, jóképűnek mondott - azonban rendkívül határozott, a többesben gyakorlott domináns férfi vagyok.
Szívesen vezetem be a kezdő párokat a cuckold világába, de gyakorlott párokhoz is szívesen csatlakozom harmadiknak.
Kedves Uram! Mit szólnál, ha a kezembe adnád a barátnőd/feleséged pórázát és csak annyit mondanál: "Tégy vele, ami akarsz, legyen a ribancod!"....
43 éves korig keresek.
35 éves, heti 4-szer rendszeresen sportoló, egyébként szellemi munkát végző igényes vállalkozó vagyok.
Megbízható, sportos, kedves, jóképűnek mondott - azonban rendkívül határozott, a többesben gyakorlott domináns férfi vagyok.
Szívesen vezetem be a kezdő párokat a cuckold világába, de gyakorlott párokhoz is szívesen csatlakozom harmadiknak.
Kedves Uram! Mit szólnál, ha a kezembe adnád a barátnőd/feleséged pórázát és csak annyit mondanál: "Tégy vele, ami akarsz, legyen a ribancod!"....
43 éves korig keresek.
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Pápa, Ajka és Veszprém környékén. Utazni tudok.
Sziasztok, Pápa és környékén keresek(ha messzebbről írsz neked kell utazni) ma (12.09) délelőttre olyan partnert aki szeretne egy formás farkat oràlisan kielégíteni, akár kölcsönösen is! Írj ha van egy szabad órád

Törölt felhasználó (4690420)

Ma éjjel
Ma éjjel
Biszex párhoz csatlakoznék!
Privátban megbeszélhetjük a részleteket!
Privátban megbeszélhetjük a részleteket!
Sziasztok ismerkednék adatlapom szerint.