Sziasztok, párral hölggyel ismerkednék Zala Vas megyéből kellemes időtöltéshez csatlakoznék hozzájuk. Kedves diszkrét 30-as éveimben járó pasi vagyok utazni tudok.
Sziasztok!
Szívesen tölteném a szombat estét Hölgy vagy Pár társaságában!
Esetleg Home Swinger Party-n!
Szívesen tölteném a szombat estét Hölgy vagy Pár társaságában!
Esetleg Home Swinger Party-n!
Sziasztok! Mostanában van némi szabadidőm napközben. Szívesen tölteném egy kedves párral aki feldobná a napját egy pasival Miskolcon.
Nagy bimboudvaros párt vagy lányt keresek. Fiatal igenyes jo farku fiu vagyok
Budapesten és környékén keresek párt vagy hölgyet.
28/F
28/F
Sziasztok szívesen csatlakoznák
(Ez egy válasz crouzerpár üzenetére (2022. 12. 13. kedd 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok van itt olyan pár aki fiatal srácot keresnek?esetleg valaki szervez e szexbulit szilveszterkor Zala Vas Somogy Veszprém megyébe és esetleg fiatal srác csatlakozhat e privibe nyugodtan lehet írjni
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Pápa, Ajka és Veszprém környékén. Utazni tudok.
Sziasztok, most valaki egy 3asba jönne?
Szintén, itt vagyok.
Én itt vagyok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 13. kedd 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 13. kedd 17:52
Törölt felhasználó (4217352)
Sziasztok ! 3. Keruletbe most raer fiatal hetero pasi !?
debreceni pasit keresenek akinek lenne helye s aki tudna fogadni egy duci part 7végente egy 3asozasokra! ebyhe vi elony
Sziasztok!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem ??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem ??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Sziasztok ! 3. Keruletbe most raer fiatal hetero pasi !?
Sziasztok! 22 éves vagyok. Szexben nem kezdő de csoportban igen. Szívesen kipróbálnám ahogy a hármast is. Eddig egyszer volt rá alkalmam. Idősebb hölgyek a kedvenceim de nem tanárt keresek. Vas, Zala, Veszprém, Győr megyék. Ritkán Pest. Szép napot mindenkinek!
Lányok , párok! Péntek szombat vasárnapra keresem játszótársamat nagy élvezetekre, Pécs és környéke. Fogadni tudok de utazni is!Privátra írj!
sziasztok olyan pasi van-e itt akit izgatná ha elötte dugjak meg a feleseget vagy vele közösen? Hely kellene utazni tudok
Sziasztok. Mégegyszer:
Ma estére keresünk férfit/párt/hölgyet beszállónak.
Fiatalosak vagyunk (22/24), ugyhogy mi is fiatalos embereket keresünk (25-35).
Helyet tudunk biztosítani, de nem beszélgetős estére, hanem egy közös élményre.
Ha felkeltettük érdeklődésed/érdeklődésetek, irjatok bátran, csak délután tudunk válaszolni.
Nem holnapra vagy késöbbre keresünk, hanem a MAI estére.
T&D
Ma estére keresünk férfit/párt/hölgyet beszállónak.
Fiatalosak vagyunk (22/24), ugyhogy mi is fiatalos embereket keresünk (25-35).
Helyet tudunk biztosítani, de nem beszélgetős estére, hanem egy közös élményre.
Ha felkeltettük érdeklődésed/érdeklődésetek, irjatok bátran, csak délután tudunk válaszolni.
Nem holnapra vagy késöbbre keresünk, hanem a MAI estére.
T&D
Ma este párral, hölggyel kalandoznék Budapesten és vonzáskörzetében. Magas, sportos, intelligens, többesben tapasztalt negyvenes vagyok. További infók, képek az adatlapomon.

tarloka

szexi34