Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Masszázst és (normál, karácsonyi, erotikus, stb.) fényképezést is vállalok.
Sziasztok! Ha van kedve nőnek vagy párnak ma játszadozni Budapesten, akkor bátran keressetek meg, mert én nagyon be vagyok indulva. Magas, 40-es, értelmes, borotvált és vastag szerszámú, kicsit talán perverz férfi vagyok. Privátban elértek, ha az adatlapom alapján megismernétek.

Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt...
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt...
Hetero párként keresünk heteró férfit ,aki csatlakozna női tagunk kényeztetéséhez. Pest megyében várjuk a csatlakozni szeretőt, 38éves kor alatt. reális távolságból. nem 1 alkalomra és nem 1 gyors menetre
Sziasztok, párral hölggyel ismerkednék Zala Vas megyéből kellemes időtöltéshez csatlakoznék hozzájuk. Kedves diszkrét 30-as éveimben járó pasi vagyok utazni tudok.
Sziasztok!
Szívesen tölteném a szombat estét Hölgy vagy Pár társaságában!
Esetleg Home Swinger Party-n!
Szívesen tölteném a szombat estét Hölgy vagy Pár társaságában!
Esetleg Home Swinger Party-n!

Sziasztok! Mostanában van némi szabadidőm napközben. Szívesen tölteném egy kedves párral aki feldobná a napját egy pasival Miskolcon.
Nagy bimboudvaros párt vagy lányt keresek. Fiatal igenyes jo farku fiu vagyok
Budapesten és környékén keresek párt vagy hölgyet.
28/F
28/F
Sziasztok szívesen csatlakoznák
(Ez egy válasz crouzerpár üzenetére (2022. 12. 13. kedd 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok van itt olyan pár aki fiatal srácot keresnek?esetleg valaki szervez e szexbulit szilveszterkor Zala Vas Somogy Veszprém megyébe és esetleg fiatal srác csatlakozhat e privibe nyugodtan lehet írjni
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Pápa, Ajka és Veszprém környékén. Utazni tudok.
Sziasztok, most valaki egy 3asba jönne?
Szintén, itt vagyok.
Én itt vagyok.
(Ez egy válasz Tomii29 üzenetére (2022. 12. 13. kedd 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
debreceni pasit keresenek akinek lenne helye s aki tudna fogadni egy duci part 7végente egy 3asozasokra! ebyhe vi elony
Sziasztok!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem ??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem ??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Sziasztok ! 3. Keruletbe most raer fiatal hetero pasi !?
Sziasztok! 22 éves vagyok. Szexben nem kezdő de csoportban igen. Szívesen kipróbálnám ahogy a hármast is. Eddig egyszer volt rá alkalmam. Idősebb hölgyek a kedvenceim de nem tanárt keresek. Vas, Zala, Veszprém, Győr megyék. Ritkán Pest. Szép napot mindenkinek!