Ma Heves megyén belül párt keresek hármasra hetero alapon
Sziasztok.Ma is várom egész nap hölgyek,párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.

Sziasztok. Szép estét mindenkinek. Debreceni párhoz csatlakoznék minden jóra. Igényes, diszkrét vagyok.
Sziasztok. Én egy 47 éves nem független ff vagyok .Péntek vagy Szombat estére keresek Bp-i hölgyet ,párt akár egész estés kikapcsolódásra, helyem sajnos nincsen ,de szívesen utazok kb 50 km ,
Van kedved ill kedvetek itt privátba a többit meg tudjuk beszélni. Üdv Laca
Van kedved ill kedvetek itt privátba a többit meg tudjuk beszélni. Üdv Laca
Ismerkednék,,,,
(Ez egy válasz crouzerpár üzenetére (2022. 12. 13. kedd 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!Holnap délelőtt és kora délután szívesen talalkoznék hölgyekkel vagy párokkal Győr,Csorna, Kapuvár vonalon!!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Pápa, Ajka és Veszprém környékén. Utazni tudok.
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Sziasztok! 16-án estére keresek párt vagy hölgyet.
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már van az oldalról, kölcsönös szimpátia estén csatlakozom! Részletek az adatlapomon! Kérlek olvassátok el.
Túlfűtött pár vagy hölgy aki szereti akár egész éjjel élvezni a finomabbnál finomabb dolgokat, srácot keres és hosszabb távú kapcsolatban, barátságban gondolkodik...? Egyedülálló, egyedül élő vagyok. Van autóm, távolság sem gond.

Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok! Minden jóra nyitott borsodi pasi hölgyek, párok ismerettségét keresi.
Sziasztok !
Keszthelyen ma estére keresek hölgyet, párt !
Teljes ellátás , ottalvási lehetőséggel !
Keszthelyen ma estére keresek hölgyet, párt !
Teljes ellátás , ottalvási lehetőséggel !
Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas,párhoz csatlakozna harmadiknak…
Moto
Hármasban tapasztalt pasas,párhoz csatlakozna harmadiknak…

Moto
Érett nagymellű nők?... Játszanék
Sziasztok.Ma is várom egész nap hölgyek,párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.

sziasztok aki 7vegen ra erne.
sziasztok olyan pasi van-e itt akit izgatná ha elötte dugjak meg a feleseget vagy vele közösen? Hely kellene utazni tudok!