Kizárólag instagramon válaszolunk. harmasvagyak2 néven vagyunk elérhetőek!Sziasztok. Mi egy 21/23 éves fiatal házaspár vagyunk.Szeretjük a szex minden formáját és élvezzük is azt.
Max 50 éves korig keresünk pasit/pasikat
Amik minket jobban érdekelnek az a 3mas szex, cuckold kettesben a hölgy taggal.
Amit rólunk tudni kell, igényesek ápoltak vagyunk , te is legyél az, helyünk az Szegeden van. Nem utazunk sehova!
Max 50 éves korig keresünk pasit/pasikat
Amik minket jobban érdekelnek az a 3mas szex, cuckold kettesben a hölgy taggal.
Amit rólunk tudni kell, igényesek ápoltak vagyunk , te is legyél az, helyünk az Szegeden van. Nem utazunk sehova!
Üdvözlök mindenkit!
Holnapra keresnék randipartnert Hölgy esetleg Pár személyében élvezeti élménytár bővítése érdekében!
Hatvan és körnékén!
Holnapra keresnék randipartnert Hölgy esetleg Pár személyében élvezeti élménytár bővítése érdekében!
Hatvan és körnékén!
Siófok környékén ismerkednék hetero vagy biszex párral!!
Badacsony környékén ismerkednék
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok kipróbálnám párral heteró alapon...!

Biszex érdeklődésű értelmes, igényes emberekkel barátkoznék

Sziasztok!
Párt,hölgyet fogadnék ma este!Bp.!
Ápolt,potens pasi vagyok!
Párt,hölgyet fogadnék ma este!Bp.!
Ápolt,potens pasi vagyok!
Jóképű, intelligens és igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Sziasztok! Pár szeretkezését megnézném, kukkolnám! Ha van akit izgat hogy jelen van egy néző , kérem írjon ! Szombathelyi vagyok.
Ma Heves megyén belül párt keresek hármasra hetero alapon
Sziasztok.Ma is várom egész nap hölgyek,párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.

Sziasztok. Szép estét mindenkinek. Debreceni párhoz csatlakoznék minden jóra. Igényes, diszkrét vagyok.
Sziasztok. Én egy 47 éves nem független ff vagyok .Péntek vagy Szombat estére keresek Bp-i hölgyet ,párt akár egész estés kikapcsolódásra, helyem sajnos nincsen ,de szívesen utazok kb 50 km ,
Van kedved ill kedvetek itt privátba a többit meg tudjuk beszélni. Üdv Laca
Van kedved ill kedvetek itt privátba a többit meg tudjuk beszélni. Üdv Laca
Ismerkednék,,,,
(Ez egy válasz crouzerpár üzenetére (2022. 12. 13. kedd 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!Holnap délelőtt és kora délután szívesen talalkoznék hölgyekkel vagy párokkal Győr,Csorna, Kapuvár vonalon!!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Pápa, Ajka és Veszprém környékén. Utazni tudok.
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.