sziasztok van itt olyan pár aki szilveszterkor szervez házi bulit szex partyval és hetero srácot be fogad a buliba Zala Vas Somogy megyében privibe várom a válaszokat
Sziasztok!Ma ebéd után ebben a szép napsütéses időben párral ismerkednék közös nudis termál fürdőzés,szex, .Magas sportos nagy méretű pasi vagyok.Heves megyében van a fürdő a Tisza tó mellett ....
sziasztok debreceni pasit keresnenk akinek lenne saját helye és a 7végenként ráérne s tudna minket fogadni egy duci part! Viber jo lenne ha lenne!
Sziasztok !
Olyan budapesti heteró párt keresek ,akik alkalmanként befogadnának egy megbízható , pasit !
Olyan budapesti heteró párt keresek ,akik alkalmanként befogadnának egy megbízható , pasit !
Sziasztok.Ma is várom egész nap hölgyek,párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.

Ma délelőtt miskolci lakásomban várlak titeket amannyiben játszanátok egy szép farokkal
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Pápa, Ajka és Veszprém környékén.
Sziasztok kedves pàrok. Szívesen csatlakoznèk Hozzátok hetero alapon. Magas, igényes pasi vagyok, vastag, körülmetèlt intimmel. Üzeneteket privátban Üdv Zoli ( Bp, Zugló)
Jóképű, intelligens és igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Sziasztok! Pár szeretkezését megnézném, kukkolnám! Ha van akit izgat hogy jelen van egy néző , kérem írjon ! Szombathelyi vagyok.Bármilyen ötletet meghallgatok

Idősebb 50-70év körüli hölgyet vagy fiatalabb 20év körüli lányt keresek!Ketten egy lyukban felállásra is keresek párokat.Párokhoz is szívesen csatlakozom.Olyan hölgyet is keresek aki kedveli a harisnyát,combfixet!
szia írj
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 17. szombat 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 17. szombat 16:51
Törölt felhasználó (4692561)

Ma este pár férfi tagjaként kalandoznék a megyében nem titokban. Egy szimpatikus párt keresnék akiket meglátogatnék. Ha felkeltettem az érdeklődésetek kérlek privátban keressetek. Köszönöm.

Ma este pár férfi tagjaként kalandoznék a megyében nem titokban. Egy szimpatikus párt keresnék akiket meglátogatnék. Ha felkeltettem az érdeklődésetek kérlek privátban keressetek. Köszönöm.

Szia Sziasztok. Elhanyagolt igényes pasi vagyok. Párt keresek házibaràt lennék diszkréten hosszú távon. Maszsàzst vállalok órákon át. Jó fiúk hoppon maradnak? Van itt olyan aki engem akar?
Sziasztok! Bp 7kerbe van helyem hölgyet, párt keresek.
Nem független, korai harmincas budapesti HETERO srácként keresek csinos és igényes hetero vagy bi nőket(esetleg párokat nővel) titkos szexuális viszony céljából, Budapestről vagy Pest megyéből. Írjatok nyugodtan!
Nem pár esetén előny lehet, ha a nő is hasonló cipőben jár, de egyáltalán nem feltétel.

Nem pár esetén előny lehet, ha a nő is hasonló cipőben jár, de egyáltalán nem feltétel.
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok. Hétvégére Lányt vagy párt tudok fogadni kellemes időtöltésre Pécsen.Ha kell hozlak viszlek kisebb távon belül.Privátra írj!
Sziasztok. Kihez lehet csatlakozni?
sziasztok hölgyet és urat keresek 3 mas szexre veszprém megyében lakom helyem van írj minden jóban benne vagyok