Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Pápa, Ajka és Veszprém környékén. Utazni tudok.
Sziasztok, párral hölggyel ismerkednék Zala Vas megyéből kellemes időtöltéshez csatlakoznék hozzájuk. Kedves diszkrét 30-as éveimben járó pasi vagyok utazni tudok
Péntek estére keresünk hellyel rendelkező potens ,tisztelettudó pasit Akár hosszabb távra is
Helló sziasztok, Győrbe keresek párt vagy szingli csaj!
Jóképű, intelligens és igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Sziasztok.Ma is várom egész nap, éjjel hölgyek,párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.

Ma délután ismét egy pár akinek volna kedve pár órás közös nudis termál fürdőzéshez,erotikához.Magas sportos nagy farkú pasival.Heves megye Tisza tónál.
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok!
Holnap délelőtt megbízható pár házi welnesre? Szauna, yakuzzi, 3-as szex.. keressetek privátban, ha érdekel.
Holnap délelőtt megbízható pár házi welnesre? Szauna, yakuzzi, 3-as szex.. keressetek privátban, ha érdekel.
Kellemes Ünnepeket
Szívesen megismernék olyan párt akik szeretik élvezni az erotikát , folyton fűszerezve, gátlások nélkül akár egész éjjel, akár egy jó szilveszter
. 420Kitartó, túlfűtött barátjuk lennék
Együtt bármit

Hosszú távra párt keresek! Privátban ismerkednék, kellemeset...
Sziasztok!
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!);;
;;:-!!!!

Kecskeméten?
De kár hogy messze laksz!
(Ez egy válasz jami87 üzenetére (2022. 12. 18. vasárnap 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 18. vasárnap 14:54

Kedves Párok!
35 éves, heti 4-szer rendszeresen sportoló, egyébként szellemi munkát végző igényes vállalkozó vagyok.
Megbízható, sportos, kedves, jóképűnek mondott - azonban rendkívül határozott, a többesben gyakorlott domináns férfi vagyok.
Szívesen vezetem be a kezdő párokat a cuckold világába, de gyakorlott párokhoz is szívesen csatlakozom harmadiknak.
Kedves Uram! Mit szólnál, ha a kezembe adnád a barátnőd/feleséged pórázát és csak annyit mondanál: "Tégy vele, ami akarsz, legyen a ribancod!"....
35 éves, heti 4-szer rendszeresen sportoló, egyébként szellemi munkát végző igényes vállalkozó vagyok.
Megbízható, sportos, kedves, jóképűnek mondott - azonban rendkívül határozott, a többesben gyakorlott domináns férfi vagyok.
Szívesen vezetem be a kezdő párokat a cuckold világába, de gyakorlott párokhoz is szívesen csatlakozom harmadiknak.
Kedves Uram! Mit szólnál, ha a kezembe adnád a barátnőd/feleséged pórázát és csak annyit mondanál: "Tégy vele, ami akarsz, legyen a ribancod!"....
Nagymellű érett nők vannak?
Sziasztok kedves pàrok. Szívesen csatlakoznèk Hozzátok hetero alapon. Magas, igényes pasi vagyok, vastag, körülmetèlt intimmel. Üzeneteket privátban Üdv Zoli ( Bp, Zugló)
Kedves Párok!
Nem független, korai harmincas budapesti HETERO srácként keresek csinos és igényes hetero vagy bi nőket(esetleg párokat nővel) titkos szexuális viszony céljából, Budapestről vagy Pest megyéből. Írjatok nyugodtan!
Nem pár esetén előny lehet, ha a nő is hasonló cipőben jár, de egyáltalán nem feltétel.

Nem pár esetén előny lehet, ha a nő is hasonló cipőben jár, de egyáltalán nem feltétel.