Sziasztok. Ma kora délutánig párt szívesen fogadok XII. (BI)
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos pasi vagyok! Autós kaland is érdekelne!
Írjatok
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos pasi vagyok! Autós kaland is érdekelne!
Írjatok
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
remélem összejön és megajándékoztok minket egy pár igazán mocskos képpel és vagy videóval
(Ez egy válasz missbunny üzenetére (2022. 12. 14. szerda 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 14. szerda 21:36

Sziasztok!
29-40 éves pasik jelentkezését várjuk egy januari 4+1 -es akcióhoz.
Ha vannak szabad estéid, a belvárosban laksz és single vagy akkor te vagy az akit várunk.
Ami a női partnernek fontos: sportos testalkat, szimpatikus helyes arc/mosoly, közepes méret, es 175cm+ magasság.
Várjuk a képeket.
29-40 éves pasik jelentkezését várjuk egy januari 4+1 -es akcióhoz.
Ha vannak szabad estéid, a belvárosban laksz és single vagy akkor te vagy az akit várunk.
Ami a női partnernek fontos: sportos testalkat, szimpatikus helyes arc/mosoly, közepes méret, es 175cm+ magasság.
Várjuk a képeket.
28 éves igényes Borsodi pasiként keresnék nőt vagy párokat közös nudizas illetve közös programok/swinger klubbok látogatásához. Ha valakinek/valakiknek felkeltettem az érdeklődését nyugodtan írjatok privátban

Helló sziasztok, ma valaki Győr és környéke utazni tudok!
47 éves ápolt, jókedvű, nyitott pasi vagyok!
Elsősorban, hölgy partnerem keresném, hosszú távú kapcsolatra! Ha szereted a swinger életmódot, dogging-ot, bukakket, gang-banget, spermát, nudit.. stb
Bennem partnerre találsz!!!
Párok társaságát is keresném, házibarát kapcsolatra!!
Elsősorban, hölgy partnerem keresném, hosszú távú kapcsolatra! Ha szereted a swinger életmódot, dogging-ot, bukakket, gang-banget, spermát, nudit.. stb
Bennem partnerre találsz!!!
Párok társaságát is keresném, házibarát kapcsolatra!!
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt...
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt...

Tabumentes szexre keresek egy párt hetero alapon.
olyan hölgyet keresek aki a nagyobb intim méretet kedveli.
Sziasztok.Ma is várom egész nap, éjjel hölgyek,párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.

Igényes pasi keres párt. Szaunázás velem veletek
Akár napközbeni kalandra keresek a találkozástól nem félő nőt vagy párt, az sem baj, ha kicsit perverzek és nagyon bevállalósak vagytok.
Én magas, sportos, 40-es, többest imádó, talán kicsit túl potens, telhetetlen férfi vagyok, aki úgy imádja a nőket, mint Gombóc Artúr a csokoládét.

Sziasztok!
Sziasztok. Szilveszteri buli keresek akihez lehet csatlakozni, Kecskemét és környéke. Korrekt megbízható pasi vagyok. Csak privátban!
Sziasztok. Keresnénk ápolt srácokat heteró alapon a feleség örömére. Csak aki komolyan is gondolja.
Sziasztok!
Írjatok
Írjatok
Somogy vármegyében szívesen ellátogatnék szilveszteri buliba...
Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6