Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Sziasztok!! Ma lányt vagy párt kényeztetnék Pécsen vagy környékén. Fogadni tudlak! Privátba..
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Pápa, Ajka és Veszprém környékén. Utazni tudok.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek

Hello!!!
Szóló pasiként keresem azt a párt vagy nőt akivel(akikkel) egymás társaságát élvezzük. Mobilis vagyok, utazás nem gond.
Szóló pasiként keresem azt a párt vagy nőt akivel(akikkel) egymás társaságát élvezzük. Mobilis vagyok, utazás nem gond.
sziasztok...dec 29.30.31.Cserkeszőlőn leszünk...ha van ott ,vagy 20km körzetben hellyel rendelkező pasi ,ismerkednènk
Helló sziasztok, Győrbe keresek szexpartner!
2022. december 27-30-ig a Vas megyei Bükön a termálfürdő naturista wellness részlegén fogunk pihenni. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint ezüst csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott vagy itt keressenek meg.
(Ez egy válasz Tomii29 üzenetére (2022. 12. 23. péntek 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 23. péntek 18:30

Sziasztok !! Soontán ma este 8 kor keresünk olyan pasit kinek profilján van foto arcos intim illetve test !!
Sportos fiatal legyen 35 ig !!! Ha magadra ismertel dobj egy tel számot felhivlak es megbeszeljuk hol talalkozunk !
Par vagxunk párt vagy férfit spontán ma este 20:00 tól !!!
Sportos fiatal legyen 35 ig !!! Ha magadra ismertel dobj egy tel számot felhivlak es megbeszeljuk hol talalkozunk !
Sziasztok olyan pasi van-e itt akit izgatná ha elotte dugjak meg a nejét? Hely kellene utazni tudok
Sziasztok !! Soontán ma este 8 kor keresünk olyan pasit kinek profilján van foto arcos intim illetve test !!
Sziasztok ismerkednék adatlapom szerint.

Somogy vármegyében szívesen ellátogatnék szilveszteri buliba...

Nyíregyházán idősebb párokat keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Igényes pasiként párhoz csatlakoznék kellemesen vastag mérettel (20/6).
Szexben potens és kitartó vagyok (egész éjszaka
, hosszabb távú kapcsolatnak sincs akadálya
.
Ismerkedés viberen/élőben
Szexben potens és kitartó vagyok (egész éjszaka

Ismerkedés viberen/élőben

Sziasztok!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem ??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul! Házibarát is szívesen lennék!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem ??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul! Házibarát is szívesen lennék!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Párt fogadnék miskolci lakásomon holnap délelőtt egy kis rosszalkodás
Sziasztok! Adatlap szerint ismerkednénk pasival. Lehetőleg Borsodban! 40-es pár. Sok sikert kívánunk mindenkinek.
Pár, Hölgy, egész éjjel együtt forrón?420

Párt keresek helyem van