Ma este 19 óra magasságában Bp. XI. kerületi lakásunkon fogadnánk 30 év feletti, nemdohányzó, HETERO férfit hármas szexhez ! Csak privát üzenetre reagálunk ! Vastag méret előny ! wink
sziasztok olyan pasi van-e itt akit izgatná ha elötte dugjak meg a feleseget vagy vele kozosen? Hely kellene utazni tudok!
Ma pár akinek volna kedve közös termál nudis fürdőzés,szex.Heves megye.magas sportos pasi nagy intimmel.
Sziasztok,
40-es házaspárt keresek hármas szexre. Helyem van Pécsett.
40-es házaspárt keresek hármas szexre. Helyem van Pécsett.
Gyöngyösön ma este csatlakoznék párhoz vagy hölgyhöz! Írjatok bátran!
Hellooo, Ma pár vagy nő találkozna kellemes időtöltéshez hozzám vagy két pasihoz? Ápolt, jól kinézetűek vagyunk. Fogadni tudok(tudunk).
Ma este kinek lenne kedve párral ismerkedni beszállni a hölgy örömére Szigethalom környékén ?
Sziasztok!Tisza tónál pár akinek volna kedve pár órás lazuláshoz,autóban, vagy nudis termál fürdőzés-Magas sportos nagy méretű pasival.
Sziasztok! Ha egyedül töltenéd a napot,estét , éjszakát ne tedd! Töltsük együtt.Hölgyek,párok társaságát keresem csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted

Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Sziasztok.raero normalis pasi ma estere?
Sziasztok ismerkednék adatlapom szerint.

Sziasztok..Feleséged megdugnám veled,vagy csak neked,ahogy szeretnétek
)

Sziasztok!
25 éves, ápolt, diszkrét, nagyobb méretű pasi vagyok!
Szívesen csatlakoznék lányokhoz, párokhoz!
Fogadni, illetve utazni is tudok!
25 éves, ápolt, diszkrét, nagyobb méretű pasi vagyok!
Szívesen csatlakoznék lányokhoz, párokhoz!
Fogadni, illetve utazni is tudok!
Sziasztok!
Vidám, nyitott pasi vagyok!
Magányos HÖLGY vagy kalandra vágyó PÁR társasága lennék ma este!
Nem feltétlenül szexre! Mobilis vagyok!
Vidám, nyitott pasi vagyok!
Magányos HÖLGY vagy kalandra vágyó PÁR társasága lennék ma este!
Nem feltétlenül szexre! Mobilis vagyok!
Boldog karit mindenkinek ! Olyan pasi van-e itt akit izgatná ha egy masik pasi megdugna a feleseget? Hely kellene utazni tudok!
Kedves Párok!
35 éves, heti 4-szer rendszeresen sportoló, egyébként szellemi munkát végző igényes vállalkozó vagyok.
Megbízható, sportos, kedves, jóképűnek mondott - azonban rendkívül határozott, a többesben gyakorlott domináns férfi vagyok.
Szívesen vezetem be a kezdő párokat a cuckold világába, de gyakorlott párokhoz is szívesen csatlakozom harmadiknak.
Kedves Uram! Mit szólnál, ha a kezembe adnád a barátnőd/feleséged pórázát és csak annyit mondanál: "Tégy vele, ami akarsz, legyen a ribancod!"....
35 éves, heti 4-szer rendszeresen sportoló, egyébként szellemi munkát végző igényes vállalkozó vagyok.
Megbízható, sportos, kedves, jóképűnek mondott - azonban rendkívül határozott, a többesben gyakorlott domináns férfi vagyok.
Szívesen vezetem be a kezdő párokat a cuckold világába, de gyakorlott párokhoz is szívesen csatlakozom harmadiknak.
Kedves Uram! Mit szólnál, ha a kezembe adnád a barátnőd/feleséged pórázát és csak annyit mondanál: "Tégy vele, ami akarsz, legyen a ribancod!"....
Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Sziasztok!! Ma lányt vagy párt kényeztetnék Pécsen vagy környékén. Fogadni tudlak! Privátba..
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Pápa, Ajka és Veszprém környékén. Utazni tudok.