Kedves Párok!
35 éves, heti 4-szer rendszeresen sportoló, egyébként szellemi munkát végző igényes vállalkozó vagyok.
Megbízható, sportos, kedves, jóképűnek mondott - azonban rendkívül határozott, a többesben gyakorlott domináns férfi vagyok.
Szívesen vezetem be a kezdő párokat a cuckold világába, de gyakorlott párokhoz is szívesen csatlakozom harmadiknak.
Kedves Uram! Mit szólnál, ha a kezembe adnád a barátnőd/feleséged pórázát és csak annyit mondanál: "Tégy vele, ami akarsz, legyen a ribancod!"....
35 éves, heti 4-szer rendszeresen sportoló, egyébként szellemi munkát végző igényes vállalkozó vagyok.
Megbízható, sportos, kedves, jóképűnek mondott - azonban rendkívül határozott, a többesben gyakorlott domináns férfi vagyok.
Szívesen vezetem be a kezdő párokat a cuckold világába, de gyakorlott párokhoz is szívesen csatlakozom harmadiknak.
Kedves Uram! Mit szólnál, ha a kezembe adnád a barátnőd/feleséged pórázát és csak annyit mondanál: "Tégy vele, ami akarsz, legyen a ribancod!"....
Mai napra Bisex fiút, vagy párt keresnénk! Várjuk a leveleket.
Sziasztok. Csatlakoznék egy helyes, kedves párhoz.Szabolcs megye.
Pesten párokat keresek akiket lehet kukkolni.
Ha több lenne, az sem riasztana meg.
Ha több lenne, az sem riasztana meg.
NYIREGYHÁZI sok szabadidővel rendelkező HÁZIBARÁTOT keresünk!
Foto a hölgytagunkról adatlapon. 150/50/23 kielégíthetetlen
Vibered legyen
Foto a hölgytagunkról adatlapon. 150/50/23 kielégíthetetlen

Vibered legyen
Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt..
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt..

20cm vagy nagyobb farokméretű igényes pasit keresünk NYÍREGYHÁZÁN igényes 150/50/23 hölgytagunk rendszeres kielégítésére
Helyünk van.
Foto a holgyről adatlapon
Helyünk van.
Foto a holgyről adatlapon
Sziasztok! Szívesen csatlakoznék párokhoz ma este!
Kedves Párok!
Sziasztok.Szívesen csatlakoznék Győri vagy környéki házaspárhoz a hölgy örömére.Vagy csak nézném.Fogadni is tudok párt.Nálam is lehetne van helyem.Masszázsban is jó vagyok.
Sziasztok! Igényes, nagyméretű férfiként keresnék 40-50 közötti, igényes, bisex párt. Lehetőség szerint hosszú távra.
Sziasztok! Mai nap folyamán csatlakoznèk párokhoz! Utazni és fogadni is tudok!
Új év. Elhanyagolt férj vagyok keresem azt a párt akinek a szexuális életet színesebbè tehetem. Kor alkat nem számít. Akár hosszú távon is. Újévi kívánságom egyike. Bárcsak teljesülne. 47 éves igényes pasi vagyok. Nem független. Sex s más semmi.
Sziasztok! Gyulán napközben szívesen masszíroznék Hölgyet, akár párja jelenlétében is! 38 éves igényes és maximálisan diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Ma fiut fogadnánk Budapesten nagyobb intim, elöny.
Buék! Eger-Gyöngyös-Hatvan környéken feleséget, barátnőt kényeztetnék a párja előtt délután ..
BUÉK!Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Pápa, Ajka és Veszprém környékén. Utazni tudok.
Szilveszteri after együtt?
Párok vagy lány/Hölgy

hölgyek vagy párok kinek van kedve ma dugni veszprém megyében ?írj