Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok! Mi egy ilyen téren kezdő 35-40 közti budapesti, igényes házaspár vagyunk. Olyan normális, intelligens, max 40 éves srácot keresünk akivel közösen színesíthetnénk a szexuális életünket. Csak olyanok írjanak akik nem gyors sikerben reménykednek és hajlandóak több levélváltásra (nem képgyűjtögetésre). Nem tudunk mindennap válaszolni. Ha ezek után sem ment el a kedved akkor várjuk a leveled.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok
Nyíregyházán kedves idősebb párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Vastag nagy kupaku nyalást nagyon imádó kitartó 50 és férfi keres vékony hölgyet párt 3as ra szendvics szexre évekig voltam házi barát nagy potencia szeximadas meg van
Vastag méretes ápolt normális férfiként keresek olan párt aki szereti a hármas felállást,fontos a kedvesség,szimpátia ápoltság nekem is fontos. Fő hangsúly a hölgy kényeztetésén van,és,hogy érezzük kellemesen magunkat. Minden kellemes dologban benne vagyok,enyhe bi dologban is benne vagyok. ha tetszik az adatlapom írjatok!
Sziasztok!
Keresek olyan sràcokat, akik benne lennének abban, hogy együtt mennénk el egy lányhoz a RL oldalról. Nem voltam még így, de szívesen kipróbàlnám. Ha érdekel ilyesmi, akkor keress privátban.
Keresek olyan sràcokat, akik benne lennének abban, hogy együtt mennénk el egy lányhoz a RL oldalról. Nem voltam még így, de szívesen kipróbàlnám. Ha érdekel ilyesmi, akkor keress privátban.
Sziasztok!
Budapesten és környékén keresek kedves párt, hölgyet. 38 éves hármasban tapasztalt, sportos srác vagyok.
Budapesten és környékén keresek kedves párt, hölgyet. 38 éves hármasban tapasztalt, sportos srác vagyok.
Szombat délelött-kora délutánra keresek megbízható párt max 45-ig felváltva punciba élvezős szexhez budapesten. Hely megoldható.
Kedves Párok!
35 éves, heti 4-szer rendszeresen sportoló, egyébként szellemi munkát végző igényes vállalkozó vagyok.
Megbízható, sportos, kedves, jóképűnek mondott - azonban rendkívül határozott, a többesben gyakorlott domináns férfi vagyok.
Szívesen vezetem be a kezdő párokat a cuckold világába, de gyakorlott párokhoz is szívesen csatlakozom harmadiknak.
Kedves Uram! Mit szólnál, ha a kezembe adnád a barátnőd/feleséged pórázát és csak annyit mondanál: "Tégy vele, ami akarsz, legyen a ribancod!"....
35 éves, heti 4-szer rendszeresen sportoló, egyébként szellemi munkát végző igényes vállalkozó vagyok.
Megbízható, sportos, kedves, jóképűnek mondott - azonban rendkívül határozott, a többesben gyakorlott domináns férfi vagyok.
Szívesen vezetem be a kezdő párokat a cuckold világába, de gyakorlott párokhoz is szívesen csatlakozom harmadiknak.
Kedves Uram! Mit szólnál, ha a kezembe adnád a barátnőd/feleséged pórázát és csak annyit mondanál: "Tégy vele, ami akarsz, legyen a ribancod!"....
Mai napra Bisex fiút, vagy párt keresnénk! Várjuk a leveleket.
Sziasztok. Csatlakoznék egy helyes, kedves párhoz.Szabolcs megye.
Pesten párokat keresek akiket lehet kukkolni.
Ha több lenne, az sem riasztana meg.
Ha több lenne, az sem riasztana meg.
NYIREGYHÁZI sok szabadidővel rendelkező HÁZIBARÁTOT keresünk!
Foto a hölgytagunkról adatlapon. 150/50/23 kielégíthetetlen
Vibered legyen
Foto a hölgytagunkról adatlapon. 150/50/23 kielégíthetetlen

Vibered legyen
Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt..
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt..

20cm vagy nagyobb farokméretű igényes pasit keresünk NYÍREGYHÁZÁN igényes 150/50/23 hölgytagunk rendszeres kielégítésére
Helyünk van.
Foto a holgyről adatlapon
Helyünk van.
Foto a holgyről adatlapon
Sziasztok! Szívesen csatlakoznék párokhoz ma este!
Kedves Párok!
Sziasztok.Szívesen csatlakoznék Győri vagy környéki házaspárhoz a hölgy örömére.Vagy csak nézném.Fogadni is tudok párt.Nálam is lehetne van helyem.Masszázsban is jó vagyok.