Szombat délelött-kora délutánra keresek megbízható párt max 45-ig felváltva punciba élvezős szexhez budapesten. Hely megoldható.
Sziasztok!
Budapesten és környékén keresek kedves párt, hölgyet. 38 éves hármasban tapasztalt, sportos srác vagyok.
Budapesten és környékén keresek kedves párt, hölgyet. 38 éves hármasban tapasztalt, sportos srác vagyok.
Sziasztok!
Keresek olyan sràcokat, akik benne lennének abban, hogy együtt mennénk el egy lányhoz a RL oldalról. Nem voltam még így, de szívesen kipróbàlnám. Ha érdekel ilyesmi, akkor keress privátban.
Keresek olyan sràcokat, akik benne lennének abban, hogy együtt mennénk el egy lányhoz a RL oldalról. Nem voltam még így, de szívesen kipróbàlnám. Ha érdekel ilyesmi, akkor keress privátban.
Vastag méretes ápolt normális férfiként keresek olan párt aki szereti a hármas felállást,fontos a kedvesség,szimpátia ápoltság nekem is fontos. Fő hangsúly a hölgy kényeztetésén van,és,hogy érezzük kellemesen magunkat. Minden kellemes dologban benne vagyok,enyhe bi dologban is benne vagyok. ha tetszik az adatlapom írjatok!
Vastag nagy kupaku nyalást nagyon imádó kitartó 50 és férfi keres vékony hölgyet párt 3as ra szendvics szexre évekig voltam házi barát nagy potencia szeximadas meg van
Nyíregyházán kedves idősebb párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Sziasztok
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok! Mi egy ilyen téren kezdő 35-40 közti budapesti, igényes házaspár vagyunk. Olyan normális, intelligens, max 40 éves srácot keresünk akivel közösen színesíthetnénk a szexuális életünket. Csak olyanok írjanak akik nem gyors sikerben reménykednek és hajlandóak több levélváltásra (nem képgyűjtögetésre). Nem tudunk mindennap válaszolni. Ha ezek után sem ment el a kedved akkor várjuk a leveled.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Masszőrt keresünk ma estére Szentendre mellé
Sziasztok feleseget dugnek a ferje elott vagy akar vele közösen is ha vannak itt erre nyitott parok akik tudnanak fogadni is?Utazni tudnek tav nem gond!
Ma éjjel Méretes?

Sziasztok! 30 èves pasi kènt jó humorral àtlagos test alkattal igènyesen ès szèp farokkal szívesen csatlakoznèk pàrokhoz Pest ès Fejèr megye Környèkèn
Sziasztok..kedden(jan. 03) este 8-9 körül, esetleg nem lenne hölgy, vagy pár aki szívesen ismerkedne illetve kölcsönös szimpátia esetén találkozna velem Debrecen vagy Hajdúszoboszló, illetve környékén?

Sportos 40 es pasi extra mérettel szívesen csatlakozna párokhoz ill szóló hölgy is érdekel kizárólag szex kapcsolat ill hetero alapon

Búék
Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas,párral ismerkedne..
Moto
Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas,párral ismerkedne..

Moto
NYIREGYHÁZI sok szabadidővel rendelkező HÁZIBARÁTOT keresünk!
Foto a hölgytagunkról adatlapon. 150/50/23 kielégíthetetlen wink
Vibered legyen
Foto a hölgytagunkról adatlapon. 150/50/23 kielégíthetetlen wink
Vibered legyen
Feleségeket dugnék,nyalnék a párjuk elött,vagy velük!