NYIREGYHÁZI sok szabadidővel rendelkező HÁZIBARÁTOT keresünk!
Foto a hölgytagunkról adatlapon. 150/50/23 kielégíthetetlen wink
Vibered legyen
Mai-pénteki napra is
Foto a hölgytagunkról adatlapon. 150/50/23 kielégíthetetlen wink
Vibered legyen
Mai-pénteki napra is
Nem független, korai harmincas budapesti HETERO srácként keresek csinos és igényes hetero vagy bi nőket(esetleg párokat nővel) titkos szex vagy hetero párok szexközbeni kukkolása céljából, Budapestről vagy Pest megyéből. Írjatok nyugodtan!
Nem pár esetén előny lehet, ha a nő is hasonló cipőben jár, de egyáltalán nem feltétel.

Nem pár esetén előny lehet, ha a nő is hasonló cipőben jár, de egyáltalán nem feltétel.
Sziasztok!
Ma este keresem egy pár társaságát Győrben és környékén.
Ha szimpatikus vagyok, akkor keressetek bizalommal!
Ma este keresem egy pár társaságát Győrben és környékén.
Ha szimpatikus vagyok, akkor keressetek bizalommal!
Pár keres igényes, korrekt párt. Mindketten enyhe biszex érdeklődésűek vagyunk, csak hetero sem gond. Voltunk már párral, de nem vagyunk nagyon gyakorlottak. Enyhe domina vagy csak egymás előtti szex is érdekel minket. Belvárosi szálloda lenne, ott várunk.
Hétvégén főleg este szabadidővel rendelkező bisex srácot keresnénk Debrecenben.
Sziasztok
Jászberényben és környékén keresek párt.
Privátban írjatok kérlek, köszönöm!
Jászberényben és környékén keresek párt.
Privátban írjatok kérlek, köszönöm!
Sziasztok. Szabolcsban keresek hölgyeket és párokat kellemes időtöltéshez. Utazni megyén belül tudok, kor lényegtelen, legyen normális mindössze ennyi az elvárásom
Sziasztok!
Budapesten és környékén keresek kedves párt, hölgyet. 38 éves hármasban tapasztalt, sportos srác vagyok.
Budapesten és környékén keresek kedves párt, hölgyet. 38 éves hármasban tapasztalt, sportos srác vagyok.
Sziasztok. Pesten, Pest megyébe, szeretnék ismerkedni, diszkrét hármasra vágyó párral! Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba. Csak akik komolyan gondolják, és találkozni is mernek, akarnak.
Mindenkinek élményekben gazdag, boldog új esztendőt kívánok.
Mindenkinek élményekben gazdag, boldog új esztendőt kívánok.
Sziasztok,
40-es házaspárt keresek hármas szexre. Helyem van Pécsett. Csak, ha valóban komolyan gondoljátok!
40-es házaspárt keresek hármas szexre. Helyem van Pécsett. Csak, ha valóban komolyan gondoljátok!
Sziasztok!Szombat este Egerszalókon a Nosztalgia termál fürdőben,párral ismerkednék.
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Csinos parral ismerkednek, napkozbeni talalkak remenyeben(vagy kora reggeli). Bi harmasra is nyitott vagyok. Tapasztalatom van boven. Irjatok batran. Szep napot!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok.Várom a hölgyeket, párokat csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted.
Nem független, korai harmincas budapesti HETERO srácként keresek csinos és igényes hetero vagy bi nőket(esetleg párokat nővel) titkos szexuális viszony céljából, Budapestről vagy Pest megyéből. Írjatok nyugodtan!

Győr Mosonmagyaróvár s környékén szexpartnerem keresem. Párt keresek házibaràt lennék diszkréten. Hosszú távon. Kor alkat nem számít. Igényes pasi vagyok.

Sziasztok
Szolnok - Kecskemét vonzáskörzetében férfit keresünk a hölgy örömére.
Szolnok - Kecskemét vonzáskörzetében férfit keresünk a hölgy örömére.
sziasztok olyan nyitott párral ismerkednek ahol a férjet izgatná ha elotte dugjak meg a feleseget vagy vele közösen! Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok. Szabolcsban keresek hölgyeket és párokat kellemes időtöltéshez. Utazni megyén belül tudok, kor lényegtelen, legyen normális mindössze ennyi az elvárásom