Sziasztok, aki tényleg igényes, fiatal, sportos alkatú férfit keres!
Heteroként csatlakoznék párokhoz! Fogadni BP-en tudok, utazni leginkább Fejér és Pest megyén belül szeretnék, de más úticél is szóba jöhet, ha megéri! smile Barátságos, közvetlen, tanult önismerettel rendelkező férfi vagyok. Nem dohányzom, az óvszer nem probléma, és kevés tabut ismerek szexuálisan.

Heteroként csatlakoznék párokhoz! Fogadni BP-en tudok, utazni leginkább Fejér és Pest megyén belül szeretnék, de más úticél is szóba jöhet, ha megéri! smile Barátságos, közvetlen, tanult önismerettel rendelkező férfi vagyok. Nem dohányzom, az óvszer nem probléma, és kevés tabut ismerek szexuálisan.
Sziasztok"Párt keresek ma estésre közös termál nudis fürdőzés,szex,többes buliba,hangulatos kis helyen.Heves megye.Csak pár írjon!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok,
40-es házaspárt keresek hármas szexre. Helyem van Pécsett. Csak, ha valóban komolyan gondoljátok!
40-es házaspárt keresek hármas szexre. Helyem van Pécsett. Csak, ha valóban komolyan gondoljátok!
Valós 20cm feletti intimméretü pasit keresünk hölgytagunk számára 150/50/23
D mell
Nyiregyhaza hely van
Vibered legyen!
D mell
Nyiregyhaza hely van
Vibered legyen!
Sziasztok! Egész hétvégén csatlakoznék párhoz a hölgy örömére …
Somogyból lenne kedve huncutkodni párnak, független hölgynek (velem)???

Sziasztok! Duci feleségem részére keressünk ápolt diszkrét nyalni szerető pasit! Sex nem lenne max orális viszonzás lehetséges, de nem szájba élvezve! Helyünk nincs, autónk van! Miskolc vagy környéki ápolt HETERO pasit keresnénk! Arckép szükséges az ismerkedéshez
Sziasztok!
Mai nap Budapesten valóban nagy méretű pasi, heteró párhoz csatlakozna diszkréten!
Mai nap Budapesten valóban nagy méretű pasi, heteró párhoz csatlakozna diszkréten!
Sziasztok! Szombathely-Sopron környékén ismerkednék olyan párral, akik fiatal fiút keresnek szórakozásra. Korosztály nem lényeg, az idősebb korú nők nagyon vonzanak, de nem azt jelenti, hogy a fiatalabb korosztály kizárva.
sziasztok vannak-e erre fele olyan pasik akit izgatná ha elotte dugjak meg a feleseget vagy vele kozosen? Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok Ma vagy holnap este párhoz csatlakoznák.
Sziasztok! Ma este egy párhoz csatlakoznék, utazni és fogadni is tudok!
Hétvégére keresek nőt és párt, huncutkodjuk át a hétvégét. Rólam: tapasztaltabb a koránál, ápolt illatos, sportos alkatú pasi nagy intim mérettel.
Sziasztok! Ma estétől (péntek), vasárnap kora estig párhoz csatlakoznék a hölgy örömére…
Kedves Párok!
35 éves, heti 4-szer rendszeresen sportoló, egyébként szellemi munkát végző igényes vállalkozó vagyok.
Megbízható, sportos, kedves, jóképűnek mondott - azonban rendkívül határozott, a többesben gyakorlott domináns férfi vagyok.
Szívesen vezetem be a kezdő párokat a cuckold világába, de gyakorlott párokhoz is szívesen csatlakozom harmadiknak.
Kedves Uram! Mit szólnál, ha a kezembe adnád a barátnőd/feleséged pórázát és csak annyit mondanál: "Tégy vele, ami akarsz, legyen a ribancod!"....
35 éves, heti 4-szer rendszeresen sportoló, egyébként szellemi munkát végző igényes vállalkozó vagyok.
Megbízható, sportos, kedves, jóképűnek mondott - azonban rendkívül határozott, a többesben gyakorlott domináns férfi vagyok.
Szívesen vezetem be a kezdő párokat a cuckold világába, de gyakorlott párokhoz is szívesen csatlakozom harmadiknak.
Kedves Uram! Mit szólnál, ha a kezembe adnád a barátnőd/feleséged pórázát és csak annyit mondanál: "Tégy vele, ami akarsz, legyen a ribancod!"....
Sziasztok! Keres valaki ma vagy holnap solo pasit Sopronban?
NYIREGYHÁZI sok szabadidővel rendelkező HÁZIBARÁTOT keresünk!
Foto a hölgytagunkról adatlapon. 150/50/23 kielégíthetetlen wink
Vibered legyen
Mai-pénteki napra is
Foto a hölgytagunkról adatlapon. 150/50/23 kielégíthetetlen wink
Vibered legyen
Mai-pénteki napra is
Nem független, korai harmincas budapesti HETERO srácként keresek csinos és igényes hetero vagy bi nőket(esetleg párokat nővel) titkos szex vagy hetero párok szexközbeni kukkolása céljából, Budapestről vagy Pest megyéből. Írjatok nyugodtan!
Nem pár esetén előny lehet, ha a nő is hasonló cipőben jár, de egyáltalán nem feltétel.

Nem pár esetén előny lehet, ha a nő is hasonló cipőben jár, de egyáltalán nem feltétel.
Sziasztok!
Ma este keresem egy pár társaságát Győrben és környékén.
Ha szimpatikus vagyok, akkor keressetek bizalommal!
Ma este keresem egy pár társaságát Győrben és környékén.
Ha szimpatikus vagyok, akkor keressetek bizalommal!