Sziasztok! Ápolt, intelligens férfiként diszkrét, intim kapcsolatra keresek egy kedves, szimpatikus, hármasra nyitott párt. Havi 1-2 (vagy több?) alkalommal, barátságos légkörben kicsit kiszabadulhatnánk a szürke hétköznapokból.... Diszkréció, egészség, ápoltság adott és elvárt. Pécsett hellyel rendelkezem a randikhoz. Szép napot mindenkinek! Üdv, Ádám
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok! Ismerkednék olyan párral, akik fiatal srácot keresnek szórakozásra, akár fiatal szeretőt, hosszútávon. Szombathely-Sopron környékén. Akár olyan párhoz is csatlakoznék, szabadban/autós kalandhoz, akik lakhelyem felé szoktak járni.
Sziasztok!
38 éves nem független, sportos srácként keresek kedves párt/hölgyet hosszútávú vagy akár alkalmi kapcsolatra. Hármasban tapasztalt vagyok és maximális nálam a diszkréció.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődésetek írjatok rám.
Szép napot
38 éves nem független, sportos srácként keresek kedves párt/hölgyet hosszútávú vagy akár alkalmi kapcsolatra. Hármasban tapasztalt vagyok és maximális nálam a diszkréció.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődésetek írjatok rám.
Szép napot
Sziasztok
37 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjátok
37 éves vagyok, 17/5-6 mérettel.
Keresem azt a hölgyet vagy párt akikkel kalandozhatnék.
Képeket privátban tudok mutatok, vagy kapcsolatra jeloléssel.
Általában napkozben érek rá.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődéseteket írjátok
Ma és holnap párral, hölggyel ismerkednék, kalandoznék. Zalaegerszegen hellyel rendelkezem, de szívesen utazom is. Magas, sportos, intelligens, többesben tapasztalt negyvenes vagyok. További infók, képek az adatlapomon.
Nem kamusok...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 07. szombat 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 07. szombat 20:13

Törölt felhasználó (4657322)

Engedd el, kamu profil….
Kedves Párok!
35 éves, heti 4-szer rendszeresen sportoló, egyébként szellemi munkát végző igényes vállalkozó vagyok.
Megbízható, sportos, kedves, jóképűnek mondott - azonban rendkívül határozott, a többesben gyakorlott domináns férfi vagyok.
Szívesen vezetem be a kezdő párokat a cuckold világába, de gyakorlott párokhoz is szívesen csatlakozom harmadiknak.
Kedves Uram! Mit szólnál, ha a kezembe adnád a barátnőd/feleséged pórázát és csak annyit mondanál: "Tégy vele, ami akarsz, legyen a ribancod!"....
35 éves, heti 4-szer rendszeresen sportoló, egyébként szellemi munkát végző igényes vállalkozó vagyok.
Megbízható, sportos, kedves, jóképűnek mondott - azonban rendkívül határozott, a többesben gyakorlott domináns férfi vagyok.
Szívesen vezetem be a kezdő párokat a cuckold világába, de gyakorlott párokhoz is szívesen csatlakozom harmadiknak.
Kedves Uram! Mit szólnál, ha a kezembe adnád a barátnőd/feleséged pórázát és csak annyit mondanál: "Tégy vele, ami akarsz, legyen a ribancod!"....
Sziasztok. Szolnok környékén Hölgy + Úr párral szívesen ismerkednék.

Sziasztok. Szabolcsban keresek hölgyeket és párokat kellemes időtöltéshez. Utazni megyén belül tudok, kor lényegtelen, legyen normális mindössze ennyi az elvárásom
Házibarát lennék - 190/90 19/6 40es férfi vagyok - ha érdekellek kérlek írjatok

Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok!
Szeretném kipróbálni, hogy milyen úgy puncit nyalni, miközben dugják.
Ehhez keresnék párokat Budapesten!
Szeretném kipróbálni, hogy milyen úgy puncit nyalni, miközben dugják.
Ehhez keresnék párokat Budapesten!
sziasztok én nagyon szívesen csatlakozom hozzátok
(Ez egy válasz KlaudiaGyuri üzenetére (2023. 01. 08. vasárnap 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 08. vasárnap 12:59

Férfi partnert keresünk hosszú távon és fixen és olyan aki tényleg komolyan gondolja és még több is lehet belőle! Üdv
Férfi partnert keresünk hosszú távon és fixen és olyan aki tényleg komolyan gondolja és még több is lehet belőle! Üdv
Lányt vagy párt keresek Pécsen vagy környékén. Minden jóra!
Párt keresek hármashoz,akár hosszútávon is!!!
Jóképű, intelligens és igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Sziasztok! Önmagára igényes, nagyméretű férfiként keresnék egy igényes,40-50 év közötti hölgyet vagy esetleg párt…
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !