Pártokkal? Már ide is becsúszott a politika?
(Ez egy válasz Hp4445 üzenetére (2023. 01. 17. kedd 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 17. kedd 14:36

Sziasztok
Férfit keresünk a hölgy számára 3.nak
Pártokkal is szívesen ismerkedünk!
Budapesti 50-es pár vagyunk.
Tel számot írj hívunk.
Tel számot írj hívunk.
Lassan végzek az irodában, és sajnos megint nem bírok magammal. Ha van nő vagy pár, akik kalandoznának, privátban elértek.
Ma este hölgynek, párnak forrósítanám fel a hangulatát! Zalaegerszegen hellyel rendelkezem, de szívesen utazom is. Magas, sportos, intelligens, többesben tapasztalt negyvenes vagyok. További infók, képek az adatlapomon.
Sziasztok szivessen beszálnék párhoz győr és környékén de utazás sem gond ha szimaptikusnak talaljuk egymást
igényes srác vagyok

Sziasztok! Párokat, illetve nőket keresek, akik kifejezetten szeretik a nagy és vastag intimet! Ha felkeltettem az érdeklődésed, írj bátran!
Sziasztok. Szabolcsban keresek hölgyeket és párokat kellemes időtöltéshez. Utazni megyén belül tudok, kor lényegtelen, legyen normális mindössze ennyi az elvárásom
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok
Tel számot írj hívunk.
Tel számot írj hívunk.
Sziasztok ! Sportos inteligens pasi ,extra mérettel szívesen kalandozna
magas vékony inteligens típus Bp, Telki ,Budakeszi környéke kizárólag hetero alapon.

Héviz és Környékén Beugrósnak Jelentkezem Mára!

Sziasztok kedves pàrok! Szívesen csatlakoznèk Hozzátok hetero alapon. 34 éves igényes pasi vagyok, vastag, körülmetèlt intimmel. Üzeneteket privátban várom. Üdv Zoli /Budapest, Zugló/
Sziasztok.Szívesen csatlakoznék Győri vagy környéki házaspárhoz a hölgy örömére.Vagy csak nézném.Fogadni is tudok párt.Nálam is lehetne van helyem.Masszázsban is jó vagyok.
Sziasztok. Hölgyhöz,Párhoz,a hölgy örömére szívesen csatlakoznék. Priv.levelet várok. Köszönöm.
Párokat fogadnék otthonomba kukkolásra!
Kedves Párok!
35 éves, heti 4-szer rendszeresen sportoló, egyébként szellemi munkát végző igényes vállalkozó vagyok.
Megbízható, sportos, kedves, jóképűnek mondott - azonban rendkívül határozott, a többesben gyakorlott domináns férfi vagyok.
Szívesen vezetem be a kezdő párokat a cuckold világába, de gyakorlott párokhoz is szívesen csatlakozom harmadiknak.
Kedves Uram! Mit szólnál, ha a kezembe adnád a barátnőd/feleséged pórázát és csak annyit mondanál: "Tégy vele, ami akarsz, legyen a ribancod!"....
35 éves, heti 4-szer rendszeresen sportoló, egyébként szellemi munkát végző igényes vállalkozó vagyok.
Megbízható, sportos, kedves, jóképűnek mondott - azonban rendkívül határozott, a többesben gyakorlott domináns férfi vagyok.
Szívesen vezetem be a kezdő párokat a cuckold világába, de gyakorlott párokhoz is szívesen csatlakozom harmadiknak.
Kedves Uram! Mit szólnál, ha a kezembe adnád a barátnőd/feleséged pórázát és csak annyit mondanál: "Tégy vele, ami akarsz, legyen a ribancod!"....
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Szalkszentmárton és környékén, szívesen ismerkednék, hosszabb távra hölgyel, vagy párral. Maximális diszkréció mellett! Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba.
Sziasztok! Hölgyhöz, párhoz csatlakoznék szívesen pest vonzáskörzetében hetero alapon. Információk és képek rólam megtalálhatóak az adatlapomon. Inkább a reggeli és a koradélutáni órákban érek rá legideálisabban. De szervezéssel minden megoldható.
Irjatok bizalommal. Válaszolni fogok mindenképpen.
Irjatok bizalommal. Válaszolni fogok mindenképpen.
Sziasztok. Szabolcsban keresek hölgyeket és párokat kellemes időtöltéshez. Utazni megyén belül tudok, kor lényegtelen, legyen normális mindössze ennyi az elvárásom
Sziasztok.Egész héten várom a hölgyeket és a párokat csendes otthonomban Gödöllőn.Üssük el ezt az esős időt együtt.Várom üzeneted.