Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Somogyból lenne kedve huncutkodni párnak, független hölgynek (velem)???

Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!

Párban, korunkbeli fiúval szeretnénk megismerkedni lehetőleg Budapestről vagy Pest megyéből.

Legyél intelligens, ápolt.

Várjuk jelentkezéseteket! Pusz

Sziasztok
Ha gondoljátok jelöljetek kapcsolatra. (Ez egy válasz lollent üzenetére (2023. 01. 18. szerda 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 18. szerda 08:34
Ha gondoljátok jelöljetek kapcsolatra. (Ez egy válasz lollent üzenetére (2023. 01. 18. szerda 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Budapesti 22/32-es fiatal párhoz keresünk a hétvégére igényes pasit átlagos méretű intimmel, ideálisan 30 év körülit, intim és arcos képet szeretnénk kapni.
Sziasztok párokat keresek csütörtökre Gyöngyös Atkár körzetében
Sziasztok! Szívesen ismerkednék veletek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 18. szerda 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 18. szerda 11:22

Törölt felhasználó (4655826)

Sziasztok
Szivesen ismerkednénk Győr környéki pasival..
Aki már írt és elutasítottunk kérjük ne írjon..
Több 100 kilóméterről se..
Arcos és intim képet kérni fogunk emailbe..
Adatlapot okvass.
Adatlapot okvass.
Sziasztok
Adatlapot okvass.
Adatlapot okvass.
Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas párral ismerkedne..
Moto
Hármasban tapasztalt pasas párral ismerkedne..

Moto
Sziasztok! Szombathely-Sopron útvonalon és környékén ismerkednék olyan párral, ahol a hölgyet izgatná, ha egy fiatal kényeztetné.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Budapesti 22/32-es fiatal párhoz keresünk a hétvégére igényes pasit átlagos méretű intimmel, ideálisan 30 év körülit, intim és arcos képet szeretnénk kapni.
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Pápa, Ajka és Veszprém környékén. Utazni tudok.
Sziasztok!Párokhoz csatlakoznék a hölgy örömére!
Nem vagyok független ezért a diszkréció fontos!
Nem vagyok független ezért a diszkréció fontos!
Pártokkal? Már ide is becsúszott a politika?
(Ez egy válasz Hp4445 üzenetére (2023. 01. 17. kedd 14:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 17. kedd 14:36

Sziasztok
Férfit keresünk a hölgy számára 3.nak
Pártokkal is szívesen ismerkedünk!
Budapesti 50-es pár vagyunk.
Tel számot írj hívunk.
Férfit keresünk a hölgy számára 3.nak
Pártokkal is szívesen ismerkedünk!
Budapesti 50-es pár vagyunk.
Tel számot írj hívunk.
Lassan végzek az irodában, és sajnos megint nem bírok magammal. Ha van nő vagy pár, akik kalandoznának, privátban elértek.
Ma este hölgynek, párnak forrósítanám fel a hangulatát! Zalaegerszegen hellyel rendelkezem, de szívesen utazom is. Magas, sportos, intelligens, többesben tapasztalt negyvenes vagyok. További infók, képek az adatlapomon.
Sziasztok szivessen beszálnék párhoz győr és környékén de utazás sem gond ha szimaptikusnak talaljuk egymást
igényes srác vagyok

Sziasztok! Párokat, illetve nőket keresek, akik kifejezetten szeretik a nagy és vastag intimet! Ha felkeltettem az érdeklődésed, írj bátran!
Sziasztok. Szabolcsban keresek hölgyeket és párokat kellemes időtöltéshez. Utazni megyén belül tudok, kor lényegtelen, legyen normális mindössze ennyi az elvárásom