Sziasztok diszkrét nős megbizhato betegségektöl mentes pasi vagyok titokban keresek partnert partnereket! Ha megbizhato pasit keresel vagy kerestek akit szopni szeretnél minden bonyodalom nélkül akiben megbizhatsz.akor irj rám privátba. Gyöngyös Hatvan környékén keresek.vagy aki tud utazni
kedves párt keres kedves 40es sportos pasi nagy vastag farokkal
írjatok

Sziasztok.
Én is szívesen "ÁLLNÁK" párok rendelkezésére Pest megye Déli részén.
Én is szívesen "ÁLLNÁK" párok rendelkezésére Pest megye Déli részén.
Jo reggelt
A környékemen fel ajánlanám szolgálataimat.
“Állok rendelkezésre”
A környékemen fel ajánlanám szolgálataimat.
“Állok rendelkezésre”

Sziasztok. Ma délelőtt szívesen ismerkednék párokkal Budapesten szinte bárhol. Autóval tudok menni, nyitott vagyok minden lehetőségre. Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését írjon privátban

Friss feltöltött videó elérhető!
Gyors adatok: Férfi / 33 év / 185cm / 72kg
Hi! Párral ismerkednék!
Fejér megyei pár aki pasit keres?
Sziasztok. Szabolcsban keresek hölgyeket és párokat kellemes időtöltéshez. Utazni megyén belül tudok, kor lényegtelen, legyen normális mindössze ennyi az elvárásom
Sziasztok! Fiatal/fiatalos párhoz csatlakoznék harmadiknak
Sziasztok!
Párokkal ismerkednék pesten és pest megyében .Kor és alkat nem számit .
Párokkal ismerkednék pesten és pest megyében .Kor és alkat nem számit .
Sziasztok csütörtökön Gyöngyös környékén csatlakoznék párokhoz
Sziasztok! Elsősorban igényes, nem dohányzó, nem túlsúlyos párokhoz csatlakoznék Kecskemét környékén 35-50ig hogy besegítsek a férfi munkába (természetesen csak hölgyet is keresek , de az hosszabb történet
) Nem muszáj elsőre az ágyba vonulni egy jó kötetlen beszélgetés csodákat tehet. Van fent kép, ha nem találod akkor is írhatsz! Én 37 éves sportos, nem dohányzó nem független férfi vagyok.

Sziasztok!
Ma este párhoz csatlakoznék.. Adatlapom valós, helyem van
Üdv.:
B.
Ma este párhoz csatlakoznék.. Adatlapom valós, helyem van

Üdv.:
B.
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Somogyból lenne kedve huncutkodni párnak, független hölgynek (velem)???

Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!

Párban, korunkbeli fiúval szeretnénk megismerkedni lehetőleg Budapestről vagy Pest megyéből.

Legyél intelligens, ápolt.

Várjuk jelentkezéseteket! Pusz

Sziasztok
Ha gondoljátok jelöljetek kapcsolatra. (Ez egy válasz lollent üzenetére (2023. 01. 18. szerda 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 18. szerda 08:34
Ha gondoljátok jelöljetek kapcsolatra. (Ez egy válasz lollent üzenetére (2023. 01. 18. szerda 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Budapesti 22/32-es fiatal párhoz keresünk a hétvégére igényes pasit átlagos méretű intimmel, ideálisan 30 év körülit, intim és arcos képet szeretnénk kapni.
Sziasztok párokat keresek csütörtökre Gyöngyös Atkár körzetében