Szivesen kurnám
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 21. szombat 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 21. szombat 22:07
Törölt felhasználó (1108392)

Kúrná valaki most a csajom?
Én is benne lennék.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 21. szombat 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Simán benne lennék

Írtam.

Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék!
Utazni tudok!
Párhoz csatlakoznék!
Utazni tudok!
Somogyból lenne kedve huncutkodni párnak, független hölgynek (velem)???

Ma este 21 óra után hetero, nemdohányzó pasit fogadnánk. Bp. XI.ker. Csak üzenetet várunk !
Írtam privát üzenetben:*
(Ez egy válasz Parocska85 üzenetére (2023. 01. 21. szombat 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 21. szombat 16:59

Sziasztok!Normális bisex fiút keresünk!Képed legyen!Köszönjük.
Sziasztok!Normális bisex fiút keresünk!Képed legyen!Köszönjük.
Sziasztok, párral hölggyel ismerkednék kor alkat nem számít Zala Vas megyéből kellemes időtöltéshez csatlakoznék hozzájuk. Kedves diszkrét 30-as éveimben járó pasi vagyok utazni tudok.
Jóképű, intelligens és igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok,
Nem látok rá sok estélyt, hogy fogok találni az oldalon valóban találkozni és szexelni akaró párt. Ápolt, diszkrét férfiként keresnék vékony alkatú párt. Nem beszélgetni vagy álmodozni szeretnék, hanem valóban találkozni és élvezni az önfeledt, tabumentes szexet. Ha valóban erre vágytok, írjatok privát üzenetet. Utazni tudok.
Nem látok rá sok estélyt, hogy fogok találni az oldalon valóban találkozni és szexelni akaró párt. Ápolt, diszkrét férfiként keresnék vékony alkatú párt. Nem beszélgetni vagy álmodozni szeretnék, hanem valóban találkozni és élvezni az önfeledt, tabumentes szexet. Ha valóban erre vágytok, írjatok privát üzenetet. Utazni tudok.
Helló sziasztok, Győrbe keresek párt vagy szingli csaj! 25 éves vagyok utazni tudok!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Egy szep nagy puncit én is masziroznek belülről szívesen
Sziasztok hölgyek , párok! Ezen a hétvégén ( akár a nappali órákban is ) kényeztetnék szóló hölgyeket, barátnőket , feleségeket a párjuk előtt vagy vele közösen… Fogadni nem, utazni tudok!
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Sziasztok! Kiss farokkal csatlakiznék molett duci párhoz!