Sziasztok. Szabolcsban keresek hölgyeket és párokat kellemes időtöltéshez. Utazni megyén belül tudok, kor lényegtelen, legyen normális mindössze ennyi az elvárásom
Komoly fiatal pasi van Miskolcon környékén? Pàr vagyunk,ja és valósak...Viber..
Párhoz csatlakoznék :P
Holnap délelőtt / kora délután párok számára adnék helyet a 13-kerben. Én csak nezelodnek, ti dughattok

Sziasztok! Párral Hölgyel ismerkednék Hévíz és környéken.
Mindent a hölgy öröméért.
Mindent a hölgy öröméért.

Sziasztok.Szívesen csatlakoznék Győri vagy környéki házaspárhoz a hölgy örömére.Vagy csak nézném.Fogadni is tudok párt.Nálam is lehetne van helyem.Masszázsban is jó vagyok.
Kapcsolatban lévő 50+os pasiként keresek,hasonló korú,lehetőleg kapcsolatban élő nőt szex kapcsolatra.Szimpátia fontos!! Diszkréció adott,elvárt. Duci hölgyek előnyben!
Bonyodalmaktól mentes,rendszeres kapcsolatra gondolok.
Válaszokat privátban…
Bonyodalmaktól mentes,rendszeres kapcsolatra gondolok.
Válaszokat privátban…
Sziasztok!
25 éves, ápolt, diszkrét, nagyobb méretű pasi vagyok!
Szívesen csatlakoznék lányokhoz, párokhoz!
Fogadni, illetve utazni is tudok!
25 éves, ápolt, diszkrét, nagyobb méretű pasi vagyok!
Szívesen csatlakoznék lányokhoz, párokhoz!
Fogadni, illetve utazni is tudok!
Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt.
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt.

Mindent a Hölgyek öröméért!
Köszönöm,hogy el olvasod!
Imádom a hölgyeket kényeztetni és látni ahogy a fellegek közt járnak.Látni ahogy a kéj és a vágy magával ragad!
Szeretném ezt én kihozni belőled akár egy rövid nyelvpörgetős franciával,akár egy minden téren odaadó kellemes együttléttel ahol tiéd minden figyelem!
Lehetek az érzéki szeretöd,az álmaidban elképzelt legvadabb rosszfiúd vagy ha arra vágysz egy igazi rajtad uralkodó domináns alfa!
Csakis rajtad áll mire vágysz én 100%-ban odateszem magam,hogy teljesítsem!
Köszönöm,hogy el olvasod!
Imádom a hölgyeket kényeztetni és látni ahogy a fellegek közt járnak.Látni ahogy a kéj és a vágy magával ragad!
Szeretném ezt én kihozni belőled akár egy rövid nyelvpörgetős franciával,akár egy minden téren odaadó kellemes együttléttel ahol tiéd minden figyelem!
Lehetek az érzéki szeretöd,az álmaidban elképzelt legvadabb rosszfiúd vagy ha arra vágysz egy igazi rajtad uralkodó domináns alfa!
Csakis rajtad áll mire vágysz én 100%-ban odateszem magam,hogy teljesítsem!
Sportos 40 es pasi ismerkedne extra mérettel vékony hölgyek ill párok érdekelnek hetero alapon Bp Telki Budakeszi környéke frankó nekem
szép.napot

Most spec kizárólag kukkolás céljából keresek hetero párokat Budapesten (korosztályilag 65 a határ). Szeretném nézni és hallani őket, ahogy szexelnek.
Sziasztok! Holnap délelőtt Budapest XIII. pár akit érdekelne egy fiatal srác? Helyem van.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
47 éves ápolt, jókedvű, nyitott pasi vagyok!
Elsősorban, hölgy partnerem keresném, hosszú távú kapcsolatra! Ha szereted a swinger életmódot, dogging-ot, bukakket, gang-banget, spermát, nudit.. stb
Bennem partnerre találsz!!!
Párok társaságát is keresném, házibarát kapcsolatra!!
Elsősorban, hölgy partnerem keresném, hosszú távú kapcsolatra! Ha szereted a swinger életmódot, dogging-ot, bukakket, gang-banget, spermát, nudit.. stb
Bennem partnerre találsz!!!
Párok társaságát is keresném, házibarát kapcsolatra!!
Sziasztok kedves pàrok. Szívesen csatlakoznèk Hozzátok hetero alapon. Magas, vékony alkatú pasi vagyok, vastag, körülmetèlt intimmel. Üzeneteket privátban várom. (Zugló)
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék!
Dunaújváros-Bátaszék környéke!
Párhoz csatlakoznék!
Dunaújváros-Bátaszék környéke!
Sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas,párral ismerkedne..
Moto
Hármasban tapasztalt pasas,párral ismerkedne..

Moto
nagymeretu pasit CUCKOLD-ra keresünk(min 20cm)
Hely van
Nyiregyhaza
Igényes pár vagyunk
Hely van
Nyiregyhaza
Igényes pár vagyunk
Sziasztok.Egész héten várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted !