Sziasztok kedves pàrok. Igényes, magas pasikènt szívesen csatlakoznèk Hozzátok hetero alapon. Vékony alkatú vagyok, vastag, körülmetèlt intimmel. Üzeneteket privátban várom. Üdv Zoli (Zugló)
sziasztok vannak e itt olyan pasik akik szeretik illetve izgatja ha idegen pasi dugná meg a kedveset? Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok! Többes szexre keresek nőt és pár. Fiatal, helyes, nagyméretű, független, diszkrét pasi vagyok hely van, utazás nem gond! Írj üzit ha érdekel, viber van!

Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Szexpartnereket keresek!
Kötetlen élvezeteken alapuló kapcsolat érdekel ahol a hölgy is tudja mit szeretne és ehez hozzáértő,odaadó nem csak magára gondoló pasit keres!
Tekintsétek meg az adatlapom keressetek bizalommal,nem kamuból vagyok itt!
Kötetlen élvezeteken alapuló kapcsolat érdekel ahol a hölgy is tudja mit szeretne és ehez hozzáértő,odaadó nem csak magára gondoló pasit keres!
Tekintsétek meg az adatlapom keressetek bizalommal,nem kamuból vagyok itt!
Sziasztok!
Többesben tapasztalt ápolt, jóképű férfiként ismerkednék kedves, huncut párral, ahol nem tabu a DP, esetleg ha ketten egyszerre vagyunk egy helyen :P Lehetőleg egyetlen párt keresek, praktikusan hosszabb távra.
Várom a privát üzeneteket, fotóim az adatlapomon vannak, ha kapcsolatra jelöltök néhány sor kíséretében..
Többesben tapasztalt ápolt, jóképű férfiként ismerkednék kedves, huncut párral, ahol nem tabu a DP, esetleg ha ketten egyszerre vagyunk egy helyen :P Lehetőleg egyetlen párt keresek, praktikusan hosszabb távra.
Várom a privát üzeneteket, fotóim az adatlapomon vannak, ha kapcsolatra jelöltök néhány sor kíséretében..
Sziasztok Hölgyet vagy házaspárt keresek
Győr-Komárom-Tata
Győr-Komárom-Tata
Hello!
Párokhoz csatlakoznék főleg napközben, bármilyen felállásban, akár extrémebb dolgokban is benne vagyok, férfi bi okés. Sátoraljaújhely és környéke.
Párokhoz csatlakoznék főleg napközben, bármilyen felállásban, akár extrémebb dolgokban is benne vagyok, férfi bi okés. Sátoraljaújhely és környéke.
Sziasztok. Én egy fiatal, 193 cm magas, diszkrét, ápolt, potens pasi vagyok, aki szívesen ismerkedne párokkal Budapesten. Keressetek bátran ha felkeltettem az érdeklődéseteket.
Hello! Ha volna olyan pasi aki szívesen ismerkedne velünk írjon nekünk! Borsod megye!!!
párhoz csatlakoznák a hölgy örömére, a távolság nekem nem probléma, részletek privátban.
Ma délelőtt / kora délután párok számára vagy ha éppen van egy numerad és nincs helyed, adnék helyet a 13-kerben. Én csak nezelodnek, ti dughattok. De be is szallhatok
Sziasztok.Egész héten várom hölgyek, párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted !
Sziasztok párhoz csatlakoznák a hölgy örömére.
Sziasztok! péntek délelőtt reggel keresnénk ráérő fiút
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék 3-nak!
Párhoz csatlakoznék 3-nak!
Kifejezetten nagy , vagy extra vastag farkú pasit keresünk Vas - Zala megyében ( hetero alapon) a hölgy örömére
Nagy mérettel keresek ma estére partnert. Hely van.
Sziasztok Személyes találkozó Győrben?
(Ez egy válasz csinospar11 üzenetére (2023. 01. 25. szerda 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 25. szerda 12:51

Apolt, megbizhato, hellyel rendelkezo, atlagos meretu (max15) pasit keresunk. Gyor, Dunaszerdahely kornyekerol
sziasztok
Zalaegerszeg és vonzáskörzetében keresek napközben rendszeresen látogatható férfit nöt vagy párt,ahol kiszolgálhatok
zalaegerszegi 18,5 mérettel rendelkező férfi vagyok
Zalaegerszeg és vonzáskörzetében keresek napközben rendszeresen látogatható férfit nöt vagy párt,ahol kiszolgálhatok
zalaegerszegi 18,5 mérettel rendelkező férfi vagyok